Unirea cerului si a pamantului

”Dintre toate cladirile de pe suprafata pamantului, bisericile par a fi cele mai impunatoare din punct de vedere auric. Din punct de vedere auric, bisericile au insemne unice. Insemnele aurice sunt date la  tarnosirea bisericii respective. Exista insa diferente notabile intre felurite lacasuri de cult. Astfel, privite de la distanta, bisericile catolice par a fi invaluite intr-un fel de strat auric stralucitor de culoarea metalului topit, in timp ce bisericile ortodoxe par a fi invaluite intr-un strat auric de culoare argintie. Acest strat auric este format din norisori colorati, melodiosi si foarte parfumati la fel cum, uneori, un varf solitar de munte este invaluit intr-un nor ce straluceste in bataia soarelui.

In centrul fiecarei biserici – fie ortodoxa, fie catolica – trece un fir de lumina argintie, ca un fel de linie laser, cu o grosime de aproximativ 50 de centimetri. Aceasta este linia divina a fiecarei biserici. Aceasta linie se formeaza la tarnosirea bisericii, iar daca intre sfintirea bisericii si constructia ei efectiva trece o perioada mai lunga de timp, linia divina continua sa existe in acel loc. Practic, la formarea liniei divine a fiecarei biserici concura doua energii fundamentale: o energie telurica ce pare a proveni din strafundul pamantului si o energie cosmica ce provine din inalturile cerului. Teologia crestina denumeste Duh Sfant energia provenita din inaltul cerului.

Cu adevarat, in Biserici are loc unirea cerului cu pamantul si a lumii ceresti cu lumea oamenilor. In momentul in care se formeaza complet – deci in cazul unei biserici functionale -, linia divina devine un fel de conducta de o jumatate de metru latime, de culoare aurie, in interiorul careia clarvederea eterica poate detecta miliarde si miliarde de stelute stralucitoare, care se manifesta aidoma unei structuri ADN cosmica, in forma de spirala. Fiecare biserica are o Entitate angelica protectoare, care ocroteste spiritual lacasul de cult. De exemplu, o astfel de entitate are o inaltime de aproximativ 2,5 metri. Dupa trasaturile fetei nu pare nici barbat, nici femeie. Are fata foarte alba, ovala, buzele carnoase, nasul foarte fin, ochii mari, caprui, foarte luminosi, cu gene foarte lungi si parul negru, carliontat. Pe frunte poarta o coronita ce pare de foc. Poarta un fel de roba de culoare violeta. Numele in limba eterica al uneia dintre inaltele entitati care ocroteste un lacas, de cult este HIIDE, adica „Pazitorul celor napastuiti”.

In perioadele de varf ale slujbelor, si mai ales atunci cand vin la biserici multi enoriasi, aceasta entitate angelica devine atat de puternica si de stralucitoare incat nu o mai poti privi. Stralucirea sa se poate vedea prin clarvedere eterica de la mai multi kilometri. In acele momente, parul, ochii si gura acestei entitati angelice par a fi facute din focul cel mai stralucilor, iar prin vocea sa se aud simultan mai multe voci, de parca ar vorbi concomitent multe entitati.

Slujba preotilor in biserici are rolul de a conecta energiile ceresti, cosmic-spirituale la lumea oamenilor. In momentul in care, dupa rasaritul soarelui, la prima slujba a zilei, preotul rosteste pentru prima oara numere lui Iisus Hristos, la nivelul intregii Biserici se formeaza un fel de halou energetic protector, denumit de noi plase mesianice. Biserica insasi pare ca un fel de cupola gigantica circumscrisa de plasele mesianice. Plasele mesianice sunt formate din doua straturi distincte : prima plasa are culoarea metalului topit, iar a doua plasa are culoarea argintie. In interiorul plaselor mesianice toate noxele negative emise de oameni se topesc precum se topeste zapada sub razele soarelui de primavara.

Interiorul bisericii este „lucrat” operativ de Ingerul bisericii, care proiecteaza pe fiecare perete un fel de abur multicolor cu o grosime de pana la 10 centimetri. Acest ecran protector auric are rolul de a face posibila actiunea benefica a Duhului Sfant care patrunde in biserica prin linia divina. In general, oamenii cred ca o constructie cum este o biserica poate suporta de la sine, prin efectul materialelor de constructie, o forta de o asemenea putere cum este cea a Duhului Sfant, care se manifesta prin linia divina. De fapt, constructia in sine nu reprezinta decat invelisul material al unor energii aurice. Ecranul protector creat de catre Ingerul bisericii are tocmai rolul de a apropia prin rezonanta energiile foarte puternice ale Duhului Sfant cu cele ale constructiei si cu cele ale oamenilor care stau acolo in timpul slujbelor. Fara acest ecran protector, spunea Ingerul Gabriel, orice constructie s-ar preface in nisip fin.

Privite prin clarvederea eterica, icoanele si picturile de pe peretii bisericilor sunt formate din mii si mii de stelute luminoase care emit culori, sunete si mirosuri asemanatoare cu cele ale aurei personajului pictat. Acele straluciri par oarecum vii: ele se strang sau se dilata in functie de ceea ce se petrece imprejurul lor. Daca, de exemplu vine cineva amarat, suparat sau disperat si plange sau se roaga in fata lor, o parte din miile de stelute stralucitoare, de culori diferite, par ca ies din icoane sau picturi si patrund in aura omului prin regiunea pieptului, pentru a iesi prin spate. In acel moment, instantaneu, entitatea care apare pictata in icoana isi face aparitia parca dintr-o alta dimensiune langa cel care-i cere ajutorul.

Omul nu este niciodata singur atunci cand se roaga fie la un sfant, fie la un Inger, fie la Iisus Hristos, iar impresia de usurare cu care cei mai multi dintre noi pleaca din Biserici nu se datoreaza unei autosugestii sau unui efect placebo, asa cum cred unii psihiatri sau psihanalisti, ci pur si simplu, actiunii benefice a entitatii cosmice la care se roaga omul. Din pacate, stiinta actuala a eliminat din cunoasterea lumii tocmai esentialul: activitatea lui Dumnezeu si a Trimisilor Sai in lumea destul de cenusie a oamenilor sau, mai corect spus, in lumea pe care oamenii au facut-o sa para cenusie.

Activitatea preotilor in Biserici este foarte laborioasa, iar efectele actiunilor lor sunt vizibile prin clarvederea eterica. In timpul slujbelor, deasupra capului preotilor pluteste energia arginitie stralucitoare a Duhului Sfant, iar actele sacramentale si rituale au efectele lor bine definite.”

(Sursa: Forta contra Forta – Cristian Ganescu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.