Energiile Iubirii respinse

Când îţi oferi Iubirea, când o dai cuiva, dacă persoanele respective te resping, ele refuză de fapt darul tău de Iubire. Dacă te afli într-o relaţie care se transformă în prietenie, atunci energiile Iubirii care au fost dăruite reciproc de cei doi parteneri rămân, deci Iubirea dintre cei doi rămâne şi ea. Totuşi, dacă o relaţie se încheie cu furie, toate Energiile Iubirii reciproce au fost finalmente respinse.

Ce înţelegem prin termenul respinse? Ce înţelegem prin cuvintele Energiile Iubirii? Sintagma Energiile Iubirii a fost aleasă pentru a descrie Sferele Florii de Aur a Vieţii care conţin esenţa vitală pe care un om care Iubeşte o dăruieşte persoanei Iubite. Este sintagma aleasă pentru a desemna acele energii pranice vitale pe care oamenii le iau de la sine, din propria lor conştiinţă, pentru a le dărui persoanelor Iubite. Sferele Florii de Aur a Vieţii, care sunt o parte a conştiinţei celui Îndrăgostit, sunt luate din câmpurile lui spiritual- energetice şi date persoanei pe care el o Iubeşte. Aceste forţe vitale spiritual-energetice sunt dăruite de cel ce Iubeşte celui Iubit.

Cel dintâi speră ca persoana Iubită să accepte Sferele Florii de Aur a Vieţii – pe acelea de Iubire, venite de la el personal. El speră ca persoana Iubită va primi aceste energii pranice care pornesc de la cel dintâi în propriile sale câmpuri spiritual-energetice. Asta se întâmplă între Iubiţi, aşa fac ei schimb de iubire. Iubiţii fac schimb reciproc de energii vitale personale, de conştiinţă, sub forma Sferelor Florii de Aur a Vieţii. Dacă însă Iubirea cuiva e respinsă, înseamnă ca celălalt a îndepărtat şi respins toate Sferele Florii de Aur a Vieţii care proveneau de la primul. Fosta persoană Iubită a azvârlit astfel, din câmpurile sale spiritual-energetice, toate Sferele Florii de Aur a Vieţii de la cel care a Iubit-o. Ea a respins astfel Iubirea şi a alungat toate părticelele de conştiinţă ale celui care a Iubit-o din câmpurile ei spiritual-energetice.

Când un om l-a Iubit pe altul vreme de mai mulţi ani şi este respins brusc, după mai mulţi ani de convieţuire, poate apărea o traumă, iar aceasta se întâmplă pentru că în timpul convieţuirii lor ei şi-au dăruit reciproc din Sferele Florii de Aur a Vieţii. Aceste Sfere pe care şi le-au dăruit reciproc sunt părticele din propria lor conştiinţă, din propriile lor energii pranice vitale. Poate că fiecare dintre ei a cedat din el Însuşi pentru a extinde conştiinţa celuilalt, sau câmpurile spiritual-energetice ale celuilalt, dar acum, dintr-odată, unul dintre ei este respins. Acela este respins şi toată Iubirea lui, toate Sferele Florii de Aur a Vieţii care veneau de la el, sunt aruncate din câmpurile spiritual-energetice ale fostei persoane Iubite. Astfel unii continuă să trăiască respinşi de persoana care le-a Iubit şi aflând că în câmpul lor spiritual-energetic nu mai sosesc de acolo Sfere ale Florii de Aur a Vieţii. Acest lucru poate conduce la disperare sau şi mai rău, până când persoana nu hotărăşte să-şi acorde sieşi ajutorul necesar.

Prima acţiune ce trebuie întreprinsă este reumplerea sferelor Florii de Aur a Vieţii, a energiilor pranice vitale, a conştiinţei, prin meditaţie şi/sau rugăciune. Până la urmă, omul doreşte să recupereze toate Sferele Florii de Aur a Vieţii care i-au aparţinut, întreaga conştiinţă care i-a fost respinsă de către fosta Persoană Iubită. Meditaţia prin Tehnicile Sacre Merkaba pentru Recuperarea Iubirii Respinse e menită să readucă „acasă” toate Sferele Florii de Aur a Vieţii şi toate energiile pranice vitale ale Iubirii pe care un om le-a dăruit din Iubire altcuiva, spre a fi apoi respinse de acela din urmă. Această meditaţie unică a fost descoperită de Gary Smith pentru recuperarea tuturor Sferelor respinse ale Florii de Aur a Vieţii pe care o persoană le-a dăruit vreodată altora şi pentru readucerea lor în câmpurile spiritual-energetice ale posesorului, sau în conştiinţa acestuia. Este o meditaţie care energizează şi extinde conştiinţa omului sau câmpurile lui spiritual-energetice. În concluzie, omul se simte literalmente renăscut în propria conştiinţă după aceste două meditaţii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.