Chakra inimii cheia spre Imparatie?

Iisus Hristos ajuta in mod efectiv omul sa transceanda actuala stare de fapt, destinul adamic ca rezultat al caderii initiale, consta in formarea chakrei iubirii si in aparitia celui mai misterios corp auric: corpul haric al plaselor mesianice. Aceste elemente aurice se formeaza la orice om, in momentul rostirii cu voce tare a Numelui lui Iisus Hristos sau, fireste, in cazul rugaciunii crestine.

De doua mii de ani, Numele lui Iisus Hristos a devenit cel mai puternic Nume din Cer si de pe Pamant. Prin Jertfa Sa, Iisus Hristos, Dumnezeu intrupat, a platit Pretul sacrificiului.

Platind Pretul sacrificiului, Iisus Hristos a dobandit Puterea si Domnia. El a devenit Domnul si Invatatorul Regele – tuturor oamenilor din Terra aurica. Prin Puterea pe care a dobandit-o, Iisus Hristos a pus in toti oamenii Efigia Puterii Sale si a stabilit o noua carmuire„. Datorita acestui fapt, tot ce se face in Cer si pe Pamant se face doar prin Iisus Hristos; astfel se consfinteste cele ce Le-a spus la scurt timp dupa Inviere:

„TOATA PUTEREA MI-A FOST DATA IN CER SI PE PAMANT… SI IATA, EU SUNT CU VOI, PANA LA SFARSITUL VEACULUI. AMIN”.

In afara elementelor fundamentale ale fiziologiei aurice analizate anterior – sistemul celor sapte chakre situate de-a lungul canalului Sushumna in dreptul inimii fizice, exista un centru energetic care este pe cale de formare.

Prin clarvedere, se poate observa in dreptul inimii mai multe formatiuni aurice distincte, mici vartejuri minuscule, care ar putea primi denumirea de petale. Aceste formatiuni energetice sunt, de altfel, asemanatoare ca structura cu petalele chakrelor centrale situate de-a lungul canalului Sushumna.

Curios este faptul ca aceste petale nu au un ax central in jurul caruia sa „graviteze”. Mai mult decat atat, ele par a sta oarecum „in aer”, adica in … aura. Data fiind structura acestui centru energetic, se poate pune intrebarea: poate fi el inclus in categoria chakrelor sau reprezinta un element diferit de ceea ce se intelege de regula Printr-o chakra?

Daca imaginea clasica a unei chakre se aseamana cu dispunerea unor petale de lotus in jurul unei tije centrale, in cazul chakrei situata in dreptul plexului cardiac lucrurile sunt diferite. Petalele se afla la o distanta oarecare de un imaginar ax central, fiind dispuse haotic. Mai mult decat atat, exista o mare diferenta cu privire la modul in care se prezinta aceasta chakra la oameni. Unii oameni nu poseda nici un element al acestui centru energetic, altii poseda doar una sau doua petale. Exista oameni, este drept foarte putini, care poseda cinci, sase, sapte sau opt petale.

Chiar si la cei putini, care poseda sapte sau opt petale, nu se poate zari nici un ax central, nici un canal interior, precum se observa la chakrele situate pe Sushumna. Chiar si in cazul in care sunt vizibile sapte sau opt petale, dispunerea nu are o configuratie precisa: una din petale este situata mult la dreapta, alta mult la stanga si asa mai departe.

Exista totusi si oameni – extrem de putini – care poseda o dispunere a petalelor mai ordonata. La acesti oameni, configuratia petalelor este asemanatoare celorlalte chakre, chiar daca lipseste axul central.

Dupa cum afirma fiintele din lumea eterica, chakra inimii este, intr-adevar, o chakra in adevaratul sens al cuvantului, dar are un caracter special. In stadiul evolutiv actual, chakra inimii nu este inca constituita pe deplin, dar este pe cale de a se definitiva la toti oamenii. Acesta este motivul pentru care, astazi, chakra inimii nu apare formata in mod complet. Petalele acestei chakre se formeaza treptat; chiar si dupa ce se formeaza petalele, configuratia chakrei este haotica. Cu timpul, petalele se ordoneaza ca in jurul unui ax central, precum petalele unei flori, a carei tija este deocamdata invizibila.

Fiintele din lumea eterica afirma ca, atunci cand se va forma complet, chakra inimii va poseda opt petale sau opt vartejuri de energie, dispuse concentric. La omul actual, nici una dintre petale nu se afla in activitate. Actualmente, chiar si la cei care au formate toate cele opt petale, chakra inimii pare stinsa.

Cand vor fi configurate complet, petalele chakrei se vor imbina cu organul fizic al inimii, de fapt cu contrapartea sa eterica. Varfurile petalelor, care pleaca cam de la un centimetru de nadisul lunar, vor iesi in afara corpului material. Totusi, radacina chakrei nu este situata la nivelul corpului eteric, ci la nivelul corpului duh.

Fiintele lumii eterice afirma ca chakra inimii se formeaza numai in urma rostirii cu voce tare a Numelui lui Iisus Hristos, precum si, fireste, in cazul rostirii cu voce tare a rugaciunilor crestine, in special a Rugaciunii inimii: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul.

Chakra inimii nu se formeaza la alte tipuri de rugaciune, la rostirea unor mantre sau la rostirea unor formule rituale importate, de exemplu, din limba sanskrita sau chineza. Chakra inimii se formeaza numai in urma conectarii omului, prin rezonanta, la Fiinta lui Iisus Hristos, in urma rostirii cu voce tare a Numelui Sau – cel mai puternic Nume din Terra aurica.

In momentul rostirii Numelui lui Iisus Hristos sau a rugaciunii crestine se produce un fenomen extraordinar: in interiorul chakrei inimii, chiar in mijloc, acolo unde ar fi trebuit sa se afle tija centrala, apare un nimb de lumina trandafirie, care se face din ce in ce mai mare.

Cand omul se roaga in sens crestin sau repeta neincetat Numele lui Iisus Hristos, parca din neant, apare mai intai o sclipire trandafirie, foarte mica, cat un bob de mazare. Aceasta sclipire devine apoi tot mai puternica, pe masura ce omul se roaga mai intens si constientizeaza legatura sa cu Fiul lui Dumnezeu. Prin nimbul de lumina trandafirie se realizeaza legatura dintre microunivers si macrounivers.

Pentru clarvazator apare sentimentul ca nimbul de lumina trandafirie ascunde o forta gigantica, ce isi are originea dincolo de lume, traverseaza ceva foarte vast cu o viteza fulgeratoare, pentru a se manifesta intr-o sclipire cat un bob de mazare. Descriind nimbul de lumina trandafirie nu poti sa nu te gandesti la versul lui Mihai Eminescu: Punctu-acela de miscare, mult mai slab ca boaba spumii, / E stapanul fara margini peste marginile lumii..”

Chiar asa si este, caci prin rugaciune sau prin rostirea neincetata a Numelui lui Iisus Hristos, chiar daca, deocamdata, omul nu simte nimic deosebit, Dumnezeu Tatal se uneste cu Iisus Hristos in chakra inimii.

Prin rugaciune, printr-o alchimie aurica misterioasa, toate planurile cuantice devin unul singur, Calea catre Dumnezeu se deschide, destinul cosmic al fiintei umane incepe sa se implineasca, iar imparatia Tatalui este aproape. Prin rugaciune, cele patru planuri cuantice sunt unificate si patrunse de spirit, iar omul cunoaste adevarata alcatuire a cosmosului.

Formata complet si activata, chakra inimii va face legatura dintre toate planurile cuantice, incepand cu planul eteric si terminand cu planul cuantic al spiritului, trecand desigur prin planurile cuantice ale corpului duh si sufletului. Prin chakra inimii, toate devin una.

In limba lumii eterice, chakra inimii a primit numele SHAINIAH. In limba akataka, limba folosita de toate fiintele din lumea eterica, SHAINIAH este un cuvant compus, format din doua radacini: SHO si AINIAH.

SHO-NAAH este numele acordat lui Iisus Hristos in limba akataka. De fapt, cuvantul SHO-NAAH inseamna CINE sau, mai corect spus (din punctul omenesc de vedere), CINEVA.

Atunci cand fiintele din lumea eterica se refera la Iisus Hristos, la Duhul Sfant sau la Dumnezeu folosesc aceasta particula lingvistica: SHO-NAAH adica CINE(VA).

Traducerea cea mai pe intelesul omenesc ar fi CEL CE ESTE; aceasta formula este asemanatoare cu cea folosita in Vechiul Testament, prin care Dumnezeu s-a revelat lui Moise pe Muntele Sinai: EU SUNT CEL CE SUNT„.

Tot in limba akhataka, AHIA inseamna inauntru„, iar DHEIA inseamna in afara„. De fapt, DHEIA este numele acordat aurei omului in limba akhataka, caci aura este situata in afara omului, este ceva exterior fiintei sale.

Astfel, SHAINIAH sau SHONAAH-AHIA se poate traduce prin HRISTOS INAUNTRU„, sau CEL CE ESTE(Cel aflat) INAUNTRU.

Situata in partea stanga a trupului chiar in dreptul plexului cardiac, SHAINIAH este a patra chakra a omului – dupa muladhara, svadistana, manipura, care sunt situate pe Sushumna.

SHAINIAH, STANGA – „punctu-acela de miscare, mult mai slab ca boaba spumii, stapanul fara margini peste marginile lumii” – este locul de intalnire, in insasi Fiinta omului, dintre Dumnezeu Tatal si Iisus Hristos, Fiul Sau, nascut om, pentru a mantui umanitatea.

In momentul in care Shainiah va fi activata, in care nimbul trandafiriu de lumina va straluci in plinatatea sa, se va forma o linie de lumina foarte subtire si foarte intensa, ca o linie laser, care va strabate orizontal structura aurica umana si toate planurile cuantice, din fata pana in spate.

Aceasta linie de lumina, care se va forma chiar prin centrul chakrei Shainiah, va deveni o a doua linie divina. A doua linie divina va intersecta chiar in mijlocul fiintei umane, in inima structurii aurice, linia divina ce coboara din inalt. Observand omul din profil, cele doua linii divine intersectate vor forma o cruce.

Deocamdata, exista foarte putini oameni care au chakra Shainiah activata si, in consecinta, care au formate ambele linii divine. Actualmente, crucea formata din cele doua linii divine este doar un deziderat. Candva, in viitor, vor exista tot mai multi oameni care-si vor forma a doua linie divina.

Astfel, a patra chakra pe partea stanga – SHAINIAH, STANGA – este cheia prin care Imparatia lui Dumnezeu se deschide tuturor oamenilor.

(sursa Cristian Ganescu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.