Karma de familie

Constientizarea karmei este una dintre cele mai dure experiente! Cand practic incepi sa realizezi De ce se intampla ! si incepi sa iti retraiesti experientele trecute…

Ei bine acest proces este de durata si cum spunea o buna prietena ai doua posibilitati : calea mai usoara a constientizarii si a vindecarii sau calea cea mai grea si mai dureroasa, a suferintei, pentru ca nu vrem sa intelegem si persistam in aceleasi greseli….!

Cititi-l pe Lazarev si va veti ajuta sa intelegeti propriile lectii karmice! Karma de familie este un adevarat puzzle in care pe masura ce va ”treziti” incepeti sa descoperiti cat este de importanta ”iertarea” si ”iubirea”!

Se pare ca ”iertarea” si ”iubirea” sunt reteta universala a vindecarii, poarta catre un nou inceput, al eliberarii!

Incepe chiar de acum! Deschide-ti sufletul fata de tine! Indreapta-ti toata dragostea fata de tine, iarta-te din tot sufletul si cu toata simtirea, pentru tot ce crezi ca esti vinovat! Apoi iarta-i pe toti ceilalti, cei care au gresit fata de tine si cere-ti iertare fata de toti despre care tu crezi ca ai gresit!

Activeaza acum libertatea ta individuala ca suflet si renunta la toate legaturile pe care le-ai creat prin experienta ta si te limiteaza ca fiinta! Iarta-te pe tine si pe toti ceilalti si spune-ti: Sunt Ceea Ce Sunt!

Fa acest tratament din toata inima si repeta-l cat de des poti! Zambeste cu toata inima mergand mai departe in iubire caci toate drumurile ti se vor deschide!

”O teorie care spunea ca ne putem debarasa de karma noastra si putem rupe definitiv legaturile de familie, ce inca mai dau efecte asupra vietii noastre, m-a determinat sa ma gandesc indelung la aceasta problema” spunea Cristina Demetrescu, astrolog in Revista Lumea Misterelor.

”Din punct de vedere astrologic ereditatea se traduce printr-o suita de canale comune de manifestare, fizice, de personalitate, dar si de conditii de existenta, ce aduc un spirit inainte de reincarnare sa-si aleaga parintii alaturi de care sa traiasca una sau mai multe lectii comune de viata, pentru a-si arde karma si pentru a fi ajutat din acel punct de plecare, sa-si vada de drumul sau la un moment dat.

Este cunoscuta de toata lumea acea teorie, care spune ca o greseala grava a unui om se poate rasfrange asupra 7 sau 9 generatii de urmasi. Dar cine sunt acesti urmasi? Niste biete victime fara nici un fel de liber arbitru de a alege sa nu sufere din cauza inconstientei unui stramos? Oare asa sa stea lucrurile? Daca un spirit poposeste intr-o familie si se naste din trupurile a doi oameni este pentru ca „cine se aseamana, se aduna”.

Daca parintii nu isi corecteaza in timp greselile, ele la un moment dat se vor rasfrange asupra copiilor, pentru ca in ei se gaseste informatia de preluare. Daca de multe ori cei mari nu sufera din propriile incercari, atunci sigur sufera din ale copiilor lor, dar si copiii lor urmeaza sa sufere, pentru ca preiau multe din apucaturile parintilor. Criticam si ne judecam parintii, tocmai inversunati pe acele nise care zac si in noi si care stim ca ne vor crea probleme.

Am surprins transferul de karma pe multe astrograme analizate. Daca de exemplu copilul nu ar fi intrat intr-o anumita incercare, mama nu si-ar fi pus problema propriei rataciri. Daca nu ar fi suferit copilul, atunci mama ar fi urmat sa sufere de doua ori mai mult, iar boala sau chiar decesul acesteia, la un moment dat tot s-ar fi tradus prin suferinta copilului. Se naste astfel un cerc vicios. Cum sa te debarasezi de el, atat de simplu, scuturandu-ti incheieturile, daca nu intelegi cauza problemelor ce au dat nastere acestui lant karmic?

Menirea copiilor ce duc karma familiei lor este sa devina constienti de intreg arsenalul cu care au fost inzestrati de Dumnezeu si apoi, urcati pe cateva trepte ale evolutiei lor, sa nu uite de familia, fata de care au datoria de a-i oferi ajutor spiritual. Nu exista cale de comunicare? Cautati-o!

Cand parintii constientizeaza primii greselile lor si au puterea sa si le remedieze, atunci va fi spre binele si spre binele copiilor. Insa invers, presupune mai multa suferinta din partea parintilor, si un efort ulterior mai mare de eliberare karmica.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.