Metoda Silva

relaxation-intro„Exista un TOT din care facem parte. Specialistii il numesc Campul energetic si informational sau Campul cuantic al energiei si informatiei. Este infinit. Se manifesta infinit. Puterea suprema pe care o are omul este Gandul. Acesta poate fi transformat in materie daca este sustinut in acest camp energetic si informational. Totul a inceput, incepe si va incepe de la un gand.

Am inteles ca sarcina mea este sa fiu in armonie cu acest Tot. Sa fiu recunoscator pentru ceea ce sunt, ceea ce fac si ceea ce am. Sa imi exprim darul natural – creativitatea – fara sa ma compar cu altii, ci sa ma ridic pe mine tot mai mult „in ochii mei”. Nu exista probleme fara solutii asa cum nu exista solutii fara sa apara si problemele. De cate ori vrem mai mult si suntem gata sa obtinem, de atatea ori va trebui sa trecem obstacole. Mi-am reamintit cat este de natural sa fiu in unitate cu mine insumi, sa accept ceea ce s-a consumat, sa iert ceea ce s-a intamplat in trecut si sa ma iubesc neconditionat asa cum sunt, pentru ca in acest moment sunt expresia perfecta, unica, originala si irepetabila a lui Eu. Daca nu ar fi asa… nu as mai fi eu, cel care sunt. Am talentul meu, pasiunile mele, visele mele, telurile si scopurile mele. Si le iubesc pe toate. Ma las purtat de valul vietii, ma dedic, imi pastrez sentimentul interior al bogatiei infinite pe care o am si ma avant cu curaj spre Viata. Sunt deplin constient de fiecare clipa si dau maxim in fiecare clipa. Asa cum spune Rajko, acesta este forma suprema de respect pe care o putem arata Vietii si Universului si de a transmite bogatia si celorlalti „participanti” la viata. Si cu cat transmiti mai mult din ceea ce esti, cu atat te imbogatesti mai mult din ceea ce esti si din ceea ce are nevoie Lumea.” (sursa http://metodasilva.blogspot.com)

Printre notiunile de baza se numara o mai mare utilizare a creierului uman si relaxarea, insa nu o relaxare pasiva, este vorba de o folosire activa a acestei stari de relaxare de folosirea unor aptitudini de exceptie ale creierului atunci cand se afla in starea alfa (frecventa 7-14 Hz). Printre cele mai importante manifestari ale frecventei alfa sunt: memorie excelenta, maxima concentrare, activitate armonica a celor doua emisfere ale creierului, logica si rationala cu cea dreapta, intuitiva si creatoare cu cea stanga. Identificarea programelor vechi de comportament si autotransformare. (mai multe detalii la  http://www.metodasilva.ro).

Click aici pentru a citi cartea Jose Silva, Robert Stone – „Tu, Vindecatorul”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.