Cine este Mama?

461bfb9bcf6f1aa986a2e3c8e768b1cc

Azi e ziua mamei mele. La 14 ani, viata mea s-a schimbat cand am plecat departe de ea. Aveam atat de mult curaj incat as fi putut face inconjurul lumii pana la locul in care as fi gasit Iubirea si acolo as fi renuntat la tot, chiar si la propria viata, daca imi era dat sa o cuprind pe toata in inima mea, macar pentru o clipa.

Mi-as fi dorit sa ma inspire, sa imi fie model, sa imi fie alaturi in multe momente…. Dar intre mine si ea era doar un imens gol. Mi-a spus dupa multi ani: „Eu nu te pot iubi, nu pot fi mama ta, atat am putut face pentru tine!”

M-am surprins cautand parti din mine in ea si o cautam in fiecare fiinta. Stiam ca venise momentul sa-i dau drumul. Dar mai intai corpul meu a creat-o in mine, pana cand am visat ca ma nasc din nou, ma re-nasteam pe mine insami de data asta eu fiindu-mi mama. Era atat de real visul incat vreme de cateva zile am purtat cu mine acea stranie senzatie.

Mama este poarta catre Iubire. Iar a mea este Testul meu de Absolvire. Asa am ajuns sa invat tot ce este posibil ca sa pot ierta, pana la maiestria de a ierta.  Cautand sa o inteleg pe ea, mi-am gasit rostul meu in lume. Iar acest lucru face ca ea sa fie cea mai importanta din viata mea. Daca ea ar fi fost blanda si iubitoare, as fi avut un alt destin, acesta este al meu. Asa am invatat ca imi pot crea viata in fiecare clipa si ca Iubirea a fost intotdeuna in mine.

La multi ani, Mama!

9 gânduri despre „Cine este Mama?

  1. La multi ani! Un articol superb, plin de emotie. Ii spun mamei tale multumesc, pentru ca datorita ei ai intrat si in viata mea.La multi ani cu sanatate, mama lui Karyn.

    Apreciază

  2. Sunt mandra de tine! Si te iuesc pentru ca cu ajutorul tau invat atat de multe. Sunt convinsa ca esti inspiratie pentru multi oameni. Te pup pe inima si sa dea Domnul sa fie sanatoasa si mama ta! Toate au un rost pe lume si nimic nu e intamplator.

    Apreciază

  3. La multi ani! E un moment in viata cand fiecare mama isi creste copilul pana cand destinul copilului se desparte fizic de mama lor, doar spiritual raman uniti pana cand viata pe Pamant ii vor desparti. In ceea de a doua parte a vietii mama – copil, se intampla inversul dorintei – de a avea grija copilul de mama lui. Si as mai adauga doua lucruri – „Viata fara de moarte” si „perpetuumul mobile”. Viata este perpetua si este lasata de Dumnezeu si este cea care misca totul pe Pamant. Cine va intelege aceste doua lucruri, acela este luminat si mai intelept, mai apropiat si de Dumnezeu care si-a trimis fiul, pe Isus, printe noi oamenii.

    Apreciază

  4. Buna Karyn !

    Esti o fiinta minunata si ai incredere deplina in tine insati,in capacitatea ta imensa de a iubi, ierta si a fi in pace cu trecutul tau. Este posibil ca datorita unei alte vieti anterioare sa fi fost acel ceva care in aceasta viata,mama ta a decis ceea ce ne-ai impartasit. Multumesc pentru increderea care ne-ai acordat-o in a-ti marturisi o parte din aceasta viata . Cu tot respectul fata de mama ta , ea este fiinta care ti-a dat un corp frumos si te-a ingrijit pana la o anumita varsta. pana cand a decis. Viata cu toate experientele sale ,te-au imputernicit si te-au ajutat sa fii libera in decizii, sa iti creezi viata asa cum doresti, cu propriile tale aptitudini,talente, donuri,toate calitatile care le utilizezi oricand ai nevoie. Iertarea vine din sentimentul si emotia iubirii,bunatatii,divinitatii ,cea care esti, si fiecare din noi ,cei care suntem. Te imbratisez cu Lumina ,caci asta suntem , corpuri de Lumina incarnate in corpuri fizice/energie mai densa. Binecuvantari tie si mamei tale,din Suflet catre Suflet.Mult succes in activitatile tale zilnice ! Multe bucurii si fii fericita ,caci meriti ! Ani.

    BENDICIONES INFINITAS !!!

    ________________________________

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.