Cartea Cunoasterii : Cheile lui Enoch

”Cartea Cunoasterii : Cheile lui Enoch” scrisa de  J.J. Hurtak aparuta la editura ” The Academy for Future Science” este o carte de capatai a tuturor cautatorilor de adevar si o sursa pura de cunoastere.  In urma cu cateva luni am inceput traducerea ei alaturi de echipa mea de suflet si mi-as fi dorit sa va pot impartasi intreg continutul ei.

Este o carte spectaculoasa despre intreaga creatie, carte ce a inspirat pe multi din deschizatorii de drumuri ai vremurilor nostre. Intr-un timp credeam ca doar oamenii pe care trebuie sa-i intalnesti iti ies in cale.  Nu … Tot Universul iti iese in cale daca esti pregatit ! Oricat de mult ai cauta un raspuns  acesta nu va apare decat atunci cand esti pregatit. Si cand nu mai speri incep sa ti se releve unul cate unul pana cand formeaza un tablou perfect. Daca porti in suflet adevarul si il ai alaturi pe Dumnezeu, incep sa se deschida una cate una portile cunoasterii.

Initial au fost puse doua mari capitole traduse din carte „Prologul” si „Introducerea”. Vestea buna este ca aceasta carte va vedea tiparul la sfarsitul acestui an (2013) din spusele autorului, cineva a reusit totusi sa obtina drepturile de editare pentru Romania. M-a bucurat foarte mult acest lucru, asadar fiti cu ochii pe noutati, eu va voi da de veste negresit. Aceast fapt a dus si la retragerea continutului acestui material tradus de catre noi.

Detalii suplimentare puteti descoperi aici : www.cheileluienoh.org, respectiv https://cheileluienoh.org/cheile-lui-enoh-in-romania/

Cu mult drag, Karyn

Pace si Lumina tuturor !

10 gânduri despre „Cartea Cunoasterii : Cheile lui Enoch

  1. Draga Karin, am studiat cartea in engleza, mi-a adus-o cineva din State si pot spune ca este poate cel mai bun material pe teme esoterice-spirituale pe care l-am citit vreodata. Este scrisa pentru mai multe niveluri de intelegere simultan. Ai facut o treaba grozava, fii binecuvantata!
    Raul

    Apreciază

  2. As dori si eu cartea, daca se poate ,fie si in lb engleza daca varianta romaneasca nu e disponibila. Multumesc anticipat

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.