Tabara Initiatica Grecia 2017

obiective-turistice-atena-acropole

Tabara din acest an este o calatorie initiatica. Pe parcursul a 8 zile, din 26 mai 2017 si pana in 2  iunie 2017, vom parcurge impreuna locuri sfinte, initiatice, care au reprezentat leaganul civilizatiei si vom explora noi repere interioare prin programul de activari, meditatii si initeri.

Fa-ti un cadou pentru suflet! Vom vizita minunile Atenei, Manastirile Sf. Nectarie si Sf. Mina din Insula Aegina, vom contempla maretia soarelui de la Templul lui Poseidon, vom vizita Templele Eleusiene si Templele initiatice din Corint, Oracolul din Delphi si manastirile din Meteora.

Iata care este itinerariul:

26 mai : Plecare din Bucuresti, ajungem in Atena in jurul orei 15.30.

27 mai : Ne indreptam pasii catre pe Insula Aegina la Manastirea Sf. Nectarie si la Sf. Mina unde vom petrece intrega zi.

28 si 29 mai :  Vizitam Atena, respectiv Acropole, Agora, Forumul Roman si Turnul Vanturilor, Templul lui Zeus Olimpianul, Biblioteca lui Hadrian si Kerameikos si alte locuri minunate. Contemplam asfintitul din Templul lui Poseidon la 70 de km distanta de Athena (Capul Saunion).

30 mai: Vizitam Templului din Eleusis la 15 de km de Athena, celebru pentru initierile antice (vezi Misterele Eleusiene) si templele initiatice din Corint.

31 mai: Ne indreptam catre Oracolul din Delphi, considerat centrul lumii, templu ce a fost inchinat mai intai zeitei Geea, Mama Pamant.

1 iunie : Vizitam manastirile din Meteora.

2 iunie : Petrecem ziua in Atena, urmand ca seara sa ne intoarcem catre Bucuresti.

Detaliile traseului propus precum si programul de activitati ale taberei, vor fi communicate celor inscrisi.

Costul tabarei este 550 euro

In acest cost sunt incluse :

  • Cazare 6 nopti in Atena, loc in dubla; mic dejun inclus; hotelul se afla la doar 700 de metri de Piata Monastiraki, cu diverse taverne traditionale si magazine si aproximativ 1,2 km de magnificele Acropole;
  • Cazare 1 noapte in Kalambaka (Meteora) loc in tripla, hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, wi-fi, piscina in aer liber; amplasat in punctul cel mai inalt al localitatii Kastraki, la 1,6 Km distanta de manastiri, cu o vedere magnifica la stancile Meteora.
  • Transportul in Grecia cu mini – bus destinat exclusiv grupului pentru toate itinerariile : Atena – Sounion – Atena, Atena – Corint – Eleusis – Atena; Atena – Delphi – Meteora – Atena, inclusiv transferul de la aeroport la hotel si retur, precum si transportul catre port pentru imbarcarea catre Insula Aegina.
  • Programul taberei : respectiv meditatii si initieri.

Nu sunt incluse :

  • Biletul de avion (acesta se achizitioneaza individual, on-line, cu pretul incepand de la 90 euro). Dupa inscriere veti primi toate detaliile necesare : orar, companie, site. Se recomanda achizitia imediata pentru a beneficia de cel mai mic pret.
  • Transportul cu feribotul : Atena – Aegina – Atena, apoximativ 30 de euro dus-intors; intrarea la muzee, mesele sau alte taxe.

 

Va asteptam cu drag!

pentru inscriere email : karyn.taulescu@yahoo.com