Palma Budhista Tibetana

12920372_495183227348996_294797379352148059_n

Palma budista tibetana, isi  are  originea intr-o serie de metode care se gasesc in manastirile din Tibet, nordul Indiei si China fiind o metoda foarte puternica folosita de catre calugarii din aceste zone. Puteti folosi aceasta tehnica fie ca o metoda de vindecare utilizand o serie de tipuri de energii (energia stelelor, soarelui, pamantului, copacilor) fie ca o metoda de dezvlotare spirituala.

Dupa initiere, Energia Kundalini va fi trezita, iar canalele energetice majore (Ida, Pingala si Sushumna) vor fi curatate si purificate. Eliminand blocajele energetice se poate intra  mai repede si mai usor in stari inalte de constiinta. Obstacolele exterioare sunt bolile, cele interioare sunt date de  ignoranta, atasamente, dorinte , furie, gelozie si orgoliu, iar obstacolele secrete, sunt lipsa de credinta si frica.Intregul sistem nu foloseste nici un simbol doar intentia, meditatia si vizulalizarea.

In primul nivel, de practician, vor fi Invatate 8 tehnici: meditatia palmei budiste tibetane, metoda deschiderii canalului central Sushumna si activarea energiei Kundalini, atingerea vindecatoare, metoda drilului, accesul la alte energii, vindecarea cu ajutorul vocii, deschiderea accesului la energia lunii si a stelelor.

In al doilea nivel, de Maestru, vor fi Invatate 12 tehnici: haina aurie, intarirea energiei Tummo, palmele aurii videcatoare, palmele focului auriu, palmele aurii ale dragonului, meditatia activarii chakrei a VIII-a, activarea energiei Shaktipat, metoda de initiere in palma budista si metoda de autoinitiere in acesta energie, ori de cate ori dorim.

Bibliografie – manual Palma Budista Tibetana.