Ordinul Mamei Maria si Raza Roz

  Mama Maria

 Raza A 11-a, puterea catre noua era

Raza Roz, poarta iubirea divina a Creatiei prin Inima Mamei Divine. Raza Roz creste frecventa vibratiei, actioneaza ca o protectie fata de energii mai joase, intunecate. Actioneaza si vindeca profund la nivel celular, amplifica darurile spirituale si munca sacra. Acesta raza, va transmuta persistent genetica deteriorata si va activa modelul Hristic.

Sigiliile sacre ale Ordinului Mamei Maria sunt activate in interiorul nostru, care este acum in conditii de siguranta. Va fi activat modelul Hristic pentru toate femeile si barbatii care sunt gata sa poarte frecventa Codurilor Sfantul Graal si de a se trezi. Codurile Graalului din cadrul Razei Roz a Ordinului Sfintei Maria, confera un proces alchimic de putere si iubire divina straveche. Se trezesc codurile ADN angelice de regenerare celulara si transcendenta prin Duhul Sfant, Shekinah si razele de creatie.

Mama Creatiei te cheama prin:

Ordinul Mamei Maria si Raza Roz

Surorile Trandafirului Sacru

Shekinah

Ordonanul Mariei Magdalena

Multi dintre noi transportam codurile creatiei de la nivelul Hristic, ca  ucenici ai Ordinelor Mariei. Codurile ADN-ului angelic s-au manifestat la vechii lemurieni, atlanti si egipteni, delfini, balene, sirene, zane si multe dintre liniile sacre (descendente) de pe Pamant. Aceste fire sfinte ale ADN-ului divin se trezesc acum pentru a crea o sinergie de putere cu Sursa pentru a creea campuri de energie si corpuri cristaline, de a creea si construi noul Pamant.

Aceasta activare sacra a sigiliilor poate fi trezita si accesata prin inima sacra si printr-un proces de purificare al corpului. Multi dintre noi am trecut prin acest proces de transcendenta si transmutare de ceva vreme, iar acestea sunt piesele finale ale ascensiunii.

Aceasta nu este singura dispensa, caci exista si alte modalitati si sisteme care ne trezeste sinele Hristic. Limbajul Luminii prin Frecventa Mamei Maria este o profetie care va avea loc, prin care se va naste noul om de lumina. Este, de asemenea, limba angelica care creeaza minunea vindecarii si transcendentei pentru intruchiparea planului original Divin.

Raza Roz si Limbajul Luminii sunt o puternica sinergie. Atunci cand sunt folosite impreuna, deschid porti catre ceruri inalte pentru a pregati corpul pentru noul Pamant.

Femininul divin sacru este adus pe Pamant prin Mama Divina Maria, activand Raza Roz a Creatiei.

 

Energia Mariei Magdalena si Ancorarea Codurilor de Lumina

Trezirea  Luminii lui Hristos pe Pamant cu primul val

Pregateste-te pentru revenirea lui Iisus. Mesia va veni din nou pe Pamant. Numai cei care sunt cu adevarat in legatura cu lumea spirituala vor observa cele o mie de flacari ale iubirii care il vor insoti pe Pamant ca sa anunte venirea sa.  Dar acest lucru se va intampla doar atunci cand este momentul potrivit. Iisus va veni ca un creator. El va rupe tipare si va deschide noul timp, cu o forta puternica si divina. Iisus este iubirea si intruchiparea vointei divine si va sosi in tacere pe Pamant.

Cei care nu au cucerit inca propria lor inima si nu aud vocea lui Dumnezeu inauntrul lor se vor confrunta cu provocari serioase. Mii de profeti vor aparea la orizont, in acelasi timp. Aceasta este o manifestare a polaritatii. Iisus va locui in liniste in mijlocul nostru, ascuns si nerecunoscut de catre multi. Numai aceia carora El li se arata il vor recunoaste. Prezenta lui va elibera valuri nesfarsite de dragoste. Vom fi capabili sa simtim aceste valuri. Putem sa reflectam la cel mai intim aspect al nostru pentru a-L gasi pe Dumnezeu si pe Iisus acolo. Vechiul va inceta sa mai existe pentru a da nastere la nou.

 Unirea lui Shiva cu Shakti , al 2-a lea val

Pentru o lunga perioada de timp am trait in vremuri polarizate de energia masculina. Ea guverneaza fara ritm si ignora legile naturii. Domnia masculinitatii este liniara in lume si ne lipseste de o parte necesara si esentiala. Creatia! De asemenea, domnia puterii feminine a dezechilibrat masculinul sub o domnie cruda si intunecata.

Doar  echilibrul dintre barbati si femei, intre creator si creatie, va fi capabil de a restabili echilibrul intre lumi.

Ca o pregatire initiala, veti intalni o crestere a fortelor feminine care au fost deconectate de pe Pamant pentru prea mult timp. Femeile vor observa acest lucru in mod special. Creatia si Marea Mama trimit noi energii pe Pamant. Acest lucru nu va afecta numai femeile, pentru ca toata lumea poarta o parte de sex feminin in sine dar si de sex masculin. Armonizarea interioara ne va aduce echilibrul.

Fara creator nu exista creatie, dar fara pantecele creatiei, creatorul nu ar fi in stare sa se exprime. Nici una dintre aceste forte nu pot exista una fara cealalta. Omenirea va experimenta o rasturnare majora in aceasta perioada, deoarece schimbarea echilibrului la inceput intareste dezechilibrele. Planul lui Dumnezeu si planul Marii Mame cauta sa restabileasca echilibrul  dintre Pamant si Tronul Divin.

Fluxuri infinite intra acum in si pe Pamant. Omenirea poate sprijini acest lucru prin crearea de locuri de putere prin iubirea lor, dedicate acestor raze de creatie. Sa onoram aceste locuri si sa le cuprindem in ritualul nostru. Procedand astfel, vom invita aceste impulsuri ale creatiei in viata noastra, si nu vom mai fi atrasi de locuri nepregatite si lipsite de viata.

Ca intotdeauna, procesele de tranzitie sunt cele mai dificile. Iti faci tu insuti un mare serviciu daca eviti sa te incadrezi la o extrema sau la cealalta in acest timp.  Ramai centrat in cadrul „Om Namah SHIVAYA” si evita sa fii in ratacire. Sa fim intelepti cu alegerile. Exista fiinte pe care le vei recunoaste.

In cazul in care nu iti urmezi destinul este posibil sa apara rasturnari puternice, boli sau alte fenomene in viata ta. Daca lasi scopul tau sa se trezeasca in tine, vei introduce in viata ta, o noua cale care se va desprinde din interior.Polaritatea te trage la stanga sau la dreapta, spre bine sau spre rau, nu te mai impresiona. Adanc in interiorul tau vei sti ce este de facut si acest lucru te va purta prin aceste vremuri. Fiecare fiinta se naste cu un scop. Destinul inseamna ca darurile date de Dumnezeu sunt activate in momentul nasterii tale si vor sa se indeplineasca. Intoarceti-va la destinul personal. Numai cei care au sosit in ei insisi pot participa la reteaua care formeaza acum : Noul Pamant.

Unirea lui Shiva si a lui Shakti va fi un mare cadou pentru omenire. Aceste momente sunt rare si s-au intamplat doar de doua ori in istoria creatiei. Toate darurile creatiei sunt eliberate in acelasi moment – este o zi de nastere mare pentru univers. Prima data cand s-a intamplat acest lucru a fost in timpul creatiei lumi, iar a doua oara s-a intamplat in Atlantis, moment de fuziune intre Cer, Pamant si universuri.

Epoca minunilor se apropie. Depinde de tine cat de profund te vei implica in unirea masculinului si a femininului, precum si a energiei elementelor. In acest timp, cuplurile sacre se vor gasi reciproc din nou.

Tiparele creatiei ale tronului divin se vor activa pe Pamant sub forma de mandale perfecte. Acestea vor deschide noi posibilitati si perspective care depasesc cu mult ceea ce va puteti imagina. Noile tehnologii, inventii, precum si accesul la cunoastere vor deveni disponibile pentru Pamant.

Viitorul va fi o provocare; vom supravietui numai prin divinitate si dezvoltarea divinitatii proprii.Exista doar creaturi divine in imparatia lui Dumnezeu. Ele depind una de alta si se servesc reciproc Noile modele creationale vor forma in noi retele si noi legaturi intre oameni.

Amin, amin, amin