Numerologie

secvente numerice, numere de ingeri

Numerologia a aparut, potrivit istoricilor, in jurul secolului VI i.Hr in regatul babilonului. De aici, interpretarea si divinatia numerelor s-a raspandit cu repeziciune, spre sfarsitul secolului III Hr. Multi numerologi de seama s-au afirmat in intreaga Grecie Antica (cel mai mare dintre acestia fiind Pitagora), in Egipt si India.

La inceputul primului mileniu al erei noastre, numerologia era deja parte integranta a Kabalei iudaice, a crestinismului de tip gnostic, a flosofiei chinezesti, a „Cercului mortii” si a vedelor indiene.

Numerograma datei de nastere este echivalentul horoscopului din astrologie, doar ca numerologia nu ia in calcul ora nasterii ci numai cifrele din data nasterii. Aceste cifre sunt ca un veritabil cod ADN cu ajutorul caruia numerologul poate descrie ce se va petrece cu o persoana la nivel psihic, energetic si fizic de-a lungul vietii sale.

Data de nastere marcheaza inceputul existentei unei persoane pe pamant si similar cu planetele studiate in astrologie, numerele au impact asupra caracterului, personalitatii, abilitatilor si evolutiei unei persoane. Numerologia considera ca omul este singurul responsabil de binele sau de raul din viata sa, pe principiul legii cauza-efect.

Ziua nasterii este asociata cu puterea interioara, instinctul si caracterul persoanei la nivel subconstient. Omul. Luna nasterii arata scopul vietii, interactiunea dintre persoana si mediile exterioare ei. Pamantul. Anul nasterii reprezinta destinul persoanei, lectiile pe care trebuie sa le invete de-a lungul vietii. Cerul. Se poate spune ca ziua, luna si anul nasterii formeaza trimitatea perfecta Pamant-Om-Cer (Tatal-Fiul-Sfantul Duh).

Analiza numerologica cuprinde o serie de domenii de interes precum: decodificarea personalitatii si a destinului, ciclurile vietii si dorinta sufletului, compatibilitatea unui cuplu, selectarea de date tinand cont de metafizica chineza, alegerea de nume potrivite, matricea energetica, si altele.

Consultatia se desfasoara la sediul cabinetului din Bucuresti. Pentru detalii si programare, sunati va rog la numarul de telefon : 0752 18 77 52 sau trimiteti mesaj la e-mail : contact@karyn.ro.

  logo mic