Karyn Maria Taulescu

Karyn Maria Taulescu  este invatator spiritual, autor si formator in dezvoltare personala prin metoda intuitiva, bioenergoterapeut, master teacher Reiki & Feng Shui. S-a nascut la Bucuresti in 13 decembrie 1974 si este licentiata a facultatii de drept.

Experientele spirituale si transformarile profunde petrecute in perioada copilariei, o determina sa evolueze intr-o directie care o  schimba radical. Se dedica studiului, intelegerii, integrarii si aprofundarii cunoasterii de sine.

Participa la cursuri, invataturi si retreat-uri, pentru a intelege procesul de transformare si vindecare, printre care: initiere si practica spirituala budhista, reiki, bioenergoterapie, dezvoltarea vederii intuitive, sundao, shiatsu, masajul, terapia cranio sacrala, aromaterapia, spagyterapia, alchimia, astrologia, radiestezia, feng shui traditional, precum si o serie de metode de dezvoltare personala si psihoterapie transpersonala.

Faciliteaza vindecarea si dezvoltarea personala si alege sa mearga pe o cale proprie inspirata de suflet. Dupa ani de studiu, meditatie si introspectie, ghidata de invatatorii sai spirituali, a fost binecuvantata cu experiente profunde care i-au adus vindecare si o alta intelegere si perspectiva asupra vietii.

Integrarea propriei experiente in viata de zi cu zi, i-a permis reconectarea cu abilitatea de a „citi” prin empatie forme gand si emotii in corpul si energia oamenilor. A invatat sa aduca mesaje-cheie si sa identifice cauzele originale ale problemelor, a blocajelor energetice, a durerilor si suferintelor.

Este o mare iubitoare a naturii si a locurilor sacre. I-au adus inspiratie: Omraam Mikhael Aivanhov (invatatura spirituala a Mari Fraternitati), Bert Hellinger (Constelatii Familiale & Vindecarea Traumei), Toni Ceron (Alchimie),  Caroline Myss (Anatomia spiritului, Contracte Sacre, Arhetipuri) si George Colleuil (Referentialul Arhetipurilor Personale).

In centrul invataturilor sale se afla transformarea constiintei, catre armonie, iubire si pace.

images

 

„Karyn face cel mai simplu şi cel mai complicat lucru din lume: scoate la suprafaţă Omul din om. Aşa ajunge direct la inimă prin tot ce transmite, ai impresia că îţi vorbeşte direct ţie, oricâţi oameni ar fi în sală. Parcă intri într-un portal magic în care cineva începe să toarne balsam pe suflet şi să te înveţe şi pe tine cum să o faci. Pentru că da, Karyn dă undiţe şi din când în când câte un peştişor, ca să nu cazi în deznădejde,  pentru că treaba cu undiţa nu e uşoară deloc. Dacă în vârf de munte sau pe malul mării privind cerul şi inima mea, reuşesc să mă întorc la mine, şi la Karyn pot face acelaşi lucru şi încă ceva în plus” Gabriela Matei

„Despre Karyn sunt multe de spus. Este ca o enciclopedie vie ce are intotdeauna raspunsuri pentru intrebarile tale. Este un Suflet Intelept cu inima plina de bunatate si compasiune. Este acolo pentru tine: te ajuta, te sustine, te ghideaza. Este o Sora de Lumina ce isi ajuta neconditionat Fratii si Surorile.” Ana Stefanescu

“Karyn este o sagetatoare speciala! Plina de iubire pura si in acelasi timp „dinamita” de calitate exceptionala. Dragostea o simtim toti cei din jurul ei clipa de clipa. Dinamita ajuta oamenii sa construiasca drumuri, sa sape tuneluri ,sa descopere zacaminte ascunse in adancuri…  Aveti grija sa umblati cu atentie cu dinamita…. 🙂  Te iubim Karyn!”  Cristian Boureanu

“Sunt suflete pe care-ti permite Dumnezeu sa le intalnesti pentru a se asigura ca vei muri bogat! Bogat de esenta ta pe care doar un suflet pur te poate ghida s-o descoperi! Bogat de bucuria si bunatatea ce ti se releva ca si cale de realizare a menirii tale in aceasta lume! Bogat de frumosul pe care inveti sa-l descoperi in tot ce te inconjoara! Bogat de constienta faptului ca duci in tine un intreg Univers format din toti inaintasii tai, din toate experientele ancestrale, din minunea creatiei! Karyn este unul dintre aceste suflete! Si sunt recunoscatoare pentru asta!” Amelia Florescu

 “Maestru al Iubirii Divine, o raza de Lumina in lume.” Razvan Buta, Inginer

Testimoniale  >>>

„Daca ai intelege limba ingerilor, ai privi inmarmurit in fiecare dimineata cum rasare soarele si ai invata sa astepti maretul spectacol pe piscul cel mai inalt al mintii tale. Daca ai intelege susurul vantului te-ai pierde in chemarea de niciunde catre pretudindeni, te-ai desprinde din nimic si ai deveni totul. Daca ai prinde clipa, ai intelege sensul in ordinea celei mai inalte ordini.

Karyn Maria Taulescu

urmeaza firul minunii!