Feng Shui Traditional

feng-shui

Totul in jur este energie. Din cele mai vechi timpuri, maestrii feng shui au studiat modul in care natura prin energia pamantului, a vanturilor, apelor, copacilor, stancilor si muntilor, respectiv astrelor,  produce o influenta puternica asupra destinului nostru, dar si a urmasilor nostri.

Stiinta Feng Shui este despre potentialul unei locatii si daca este posibil sa il putem  transforma.  Este un design care contine lumea noastra interioara, karma si destinul.

“Locul” atrage destinul nostru. Si cu toate acestea, Feng Shui nu este despre divinatie. Prin anumite metode aparent simple, pot fi posibile remedii dar si atentionari asupra anumitor efecte ce se pot produce in timp si care pot fi evitate prin liber arbitru.

Feng Shui nu este o arta a decorarii si “energia buna” nu vine pentru ca am plasat in coltul sudic monezi aurii.

Fiecare casa are tainele ei. Cel mai important este sa avem un loc in care sa ne putem odihni, intrucat energia din timpul somnului contribuie la starea de sanatate, creativitate, fertilitate, ideile de afaceri si in general starea noastra de bine alaturi de familie si de cei dragi.

Remediile pot modifica doar anumite aspecte si doar in armonie cu natura. Exista locuri bune pentru investitori, asa cum exista locuri bune pentru familie, dar si locuri care atrag solitudine sau faliment. Indiferent de „remediile” recomandate mediul exterior produce o influenta mult mai puternica.

Consultanta Feng Shui este ideal sa fie realizata atunci cand se alege locul, respectiv inainte de constructie, achizitie sau inchiriere.

Cum se desfasoara Consultatia Feng Shui ?

  • deplasarea la fata locului pentru a evalua toate elementele mediului exterior, forme, orientare, dimensiuni, lumina, precum si alte detalii importante care se obtin la fata locului;
  • realizarea unui raport, in conformitate cu planul cadastral la interior si la exterior prin imaginile captate prin satelit;
  • in functie de obiectiv si destinatie sunt comunicate solutiile si remediile Feng Shui;
  • in raport sunt descrise influentele energetice, in care se tine cont de astrologie, masuratori si toate elementele care influenteaza locatia;
  • asistenta la implementarea solutiilor si remediilor.

model

Servicii oferite :

  • Consultanta Feng Shui pentru cladiri rezidentiale

Proprietar sau chirias, spatiul dupa mai mult de 6 luni incepe sa exercite o influenta asupra sanatatii, relatiilor si/sau bunastarii ocupantilor ei. Analiza feng shui, dezvaluie care sunt efectele pe care locul/ casa il are in timp, asupra ocupantilor ei. Consultanta este utila pentru determinarea potentialului.

  • Consultanta Feng Shui pentru spatii comerciale si birouri

Analiza feng shui raspunde nevoilor specifice ale mediului de afaceri si sunt luate in considerare inclusiv nevoile angajatilor. Consultanta este utila pentru atragerea clientilor, cresterea performantei si a profitului, promovarea unul climat pozitiv, placut si relatii de durata si buna calitate. Se realizeaza hartile metafizice ale angajatilor din care managerul poate extrage informatii privind productivitatea, creativitatea, seriozitatea dar si alte elemente cheie pentru cariera.

  • House Hunting

Cautarea si evaluarea corecta a unei noi locuinte sau a unei noi locatii pentru dezvoltarea afacerii. Deplasare la spatiul de interes si colaborare cu agentului imobiliar.

Raportul complet de evaluare Feng Shui include toate solutiile, pentru energiile specifice ale spatiului, asistenta pentru alegerea remediilor recomandate, colaborare cu arhitectul/decoratorul. Pentru proiectele din afara Bucurestiului, cheltuielile de deplasare intra in sarcina clientului.

Onorariul pentru realizarea feng shui, se calculeaza in functie de lucrare si complexitate. Programarea se poate face telefonic la numarul de telefon 0752 18 77 52 sau prin mesaj la adresa de e-mail contact@karyn.ro.

Fengshui-Consultation1-702x336