Dezvoltare Intuitiva

20424213_176677866207337_4148140943595506572_o

explorarea caii sufletului

Cum  accesam puterea noastra personala? Aceasta este lectia universala a Sinelui pentru toate fiintele umane.  Lectiile se repeta din nou si din nou, de mai multe ori pe parcursul vietii noastre, pana cand viziunea noastra va deveni mai clara si vom invata sa privim in inima noastra. Cel care priveste in afara, viseaza. Cel care se uita inauntru se trezeste” spune Jung. Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este doar o iluzie pe care o proiectam in lume.

Marii maestri spirituali ne invata marile adevaruri, impartasind cu noi harul pentru a ne simplifica viata. Intentia lor nu este sa ne indeparteze de lumea fizica ci de a ne elibera de frica supravietuirii si de a ne trezi la puterea co-creativa a sufletului.

Acest curs este un ghid, o calatorie importanta de autodescoperire si dezvoltare personala, prin intermediul caruia fiecare invata cum sa acceseze si sa foloseasca puterea care vine direct din suflet. 

Modul I

 • anatomia spiritului si campurile subtile
 • meditatia si dezvoltarea stapanirii de sine
 • ordinea interioara si disciplinarea mintii
 • deschiderea portilor intuitiei (initiere)
 • tehnici si exercitii de dezvoltare a intuitiei
 • instrumente de dezvoltare intuitiva : radiestezia (initiere si practica)
 • conectarea cu sanctuarul interior si harul

Modul II

 • exercitii de comunicare non-fizica si non-verbala (programare neurolingvistica)
 • transa creativa de gestionare a granitelor personale si spirituale (transa generativa)
 • exercitii pentru dezvoltarea autocontrolului
 • centrarea pe scopul vietii si activarea resurselor
 • conectarea cu centrul fiintei (practica concentrarii prin meditatie)
 • cele cinci elemente si alchimia interioara
 • cultivarea energiei vitale si armonizarea cu sinele (feng shui)

Modul III

 • vindecarea sistemului energetic (tehnici)
 • principiile divine si cauzele spirituale ale bolilor
 • limitele interioare si fortele care le conduc
 • accesarea puterii spirituale native a fiecaruia (initiere)
 • eliberarea limitarilor si activarea energiei ancestrale
 • curatarea implantarilor si impregnarilor de la nivel de ADN
 • agresiunile energetice si protectia psi

Modul IV – Instrumente initiatice de explorare a sufletului

 • simboluri si porti ale sufletului
 • transformarea si initierea personala
 • chei de intelegere a mesajelor din subconstient
 • intelegerea caii personale, a sufletului

10 motive pentru care sa urmezi acest curs :

 1. descoperi care iti sunt propriile proiectii despre tine, despre lume si despre ceilalti;
 2. inveti sa observi cat de implicat este ego-ul in mintea si sanatatea corpului tau;
 3. inveti sa iti investighezi nevoile ascunse si sa devii constient de modul in care fortele universale iti influenteaza comportamentul si alegerile;
 4. descoperi care iti sunt darurile si talentele;
 5. inveti practici spirituale prin care esti in armonie cu sinele si harul;
 6. afli care sunt fortele universale care participa la cresterea si evolutia noastra si inveti sa traiesti cu intelepciune;
 7. inveti sa iti explorezi fricile si cum sa iti recuperezi darurile;
 8. inveti sa te eliberezi de sistemele care te desfiinteaza si inveti sa iti regasesti intelepciunea si stima de sine;
 9. inveti sa iti vindeci trecutul si sa iti creezi un viitor pozitiv;
 10. inveti sa iti disciplinezi mintea si sa fii in contact cu maestrul tau interior.

In cadrul formarii fiecare cursant primeste manualul de initiere si diploma de absolvire a cursului.

Locul de desfasurare :  Bucuresti (zona Primaverii). Detalii de contact : telefon 0752 18 77 52 sau e-mail : contact@karyn.ro.

 

 labirint

Testimoniale curs :

„Cursul de dezvoltare intuitiva e mult mai mult decat un curs, e o revelatie continua, e un instrument de autocunoastere sau, mai multe instrumente de autocunoaștere si autoexprimare unite intr-un curs! E posibilitatea, poate unica, de a deveni tu insuti, de a reveni acasa, de a incepe sa te exprimi in mod plenar, de a redobandi increderea in tine si in maestrul tau interior, in sinele tau si in capacitatea ta unica creatoare. E cel mai frumos dar pe care l-am primit si care ne-a fost daruit cu iubire si desavarsire. Am toata recunostinta si apercierea pentru modul in care ne-a fost expus, in mod complet, adevarul, pe care l-am recunoscut ca fiind cel divin, cu daruire, grija si iubire. Acest curs darama mituri, produce schimbari fundamentale si te transforma in mod ireversibil! Felicitari Karyn!” Diana

labirint

„Cursul de dezvoltare a intuitiei a insemnat pentru mine un dar sacru, o calatorie fascinanta de descoperire si traire a puterii interioare.  Revelatii dupa revelatii, cu toate simturile prezente, active, iar setea de cunoastere crescuta de la un modul la altul, am inteles, mai bine ca oricand, ca atunci cand actionezi urmand limbajul sinelui, prin intuitie, sufletul e liber sa urmeaze calea evolutiei, iar tu, urmezi calea adevarului divin, implinirea, desavarsirea. Cu fiecare modul, am regasit si reactivat abilitati latente care asteptau sa fie trezite, dornice sa lumineze, sa transmita din cunoasterea lor. Fiecare fraza, cuvant, pauzele dintre doua ganduri, contin raspunsuri la intrebari inca nerostite. Structura cursului, logica si subtila in acelasi timp, informatiile atat de atent selectate, cunoasterea oferita cu respect, claritate, autentic, in flux, toate acestea au urmat firul minunii spre centrul fintei, spatiul sacru al creatiei pure.Acest curs a fost un cadou oferit sufletului, hrana spirituala necesara spre a evolua, in Lumina si Pace, cu Incredere, in Iubire. Multumesc cu apreciere si recunostinta, draga Karyn !”Andreea

labirint

“Cuvintele sunt putine pentru a-mi exprima mulțumirea si recunoștința la finalul acestui  curs de dezvoltare intuitivă. Pentru mine a  fost mai mult decât un curs,  a fost o descoperire progresivă  a Sinelui,  a Căii mele către inima.

Fiecare modul a  fost transformator,  informația a fost transmisă din suflet…pentru suflet, cu iubire. Fiecare frază parca mi s-a adresat, am descoperit instrumente de lucru cu mine, am aflat raspunsuri, m-am iertat, am iertat, m-am regăsit, m-am acceptat … Esti Maestrul pe care orice om care își dorește să se descopere cu adevărat ar trebui să il întâlnească, macar o data in viata! Cu drag voi reveni la următoarele cursuri , mi-ai deschis ușa către Cunoaștere,  ai trezit în mine dorința de A FI EU ! “Cu admirație, Magda

labirint

“Sunt recunoscatoare ca in calatoria mea catre suflet am intalnit-o pe KARYN. Te ghideaza si impartaseste cunoasterea cu naturalete, generozitate, bucurie si gratie. Multumesc Karyn! Multumesc tuturor Entitatilor de Lumina si Iubire care ne-au insotit tot timpul!” Ioana Buga Inginer

labirint

„Vreau sa iti multumesc pentru acest curs care a mai deschis cateva usi in univesul cunoasterii de Sine. Si voi scrie cateva cuvinte : Cursul gandit in 4 module m-a purtat usor, usor in lumea subtila, putin accesibila ochiului ancorat in perceptie. Este una din calatoriile Eroului in descoperirea puterilor ascunse de lumea invizibila.

Desi programa anunta un curs de cunoastere clasic prin temetica abordata, in fapt lucrurile stau mult diferit. Karyn reuseste sa faca acest curs viu. Materialul prezentat este trait. Acolo vin si pleaca lucruri putin vizibile pana in acel moment.

Intuitia se deschide atunci cand viata e traita in Prezent, cand lucruri vechi, crezut apuse revin in forta la videcare si intelegere. Amalgamul informational care erupe din interior poate fi coplesitor, iar ajutorul si sustinerea profesorului devine extrem de importanta.

Am inteles ca primim atat cat suntem dispusi sa integram , atat cat putem sa acceptam fara a tulbura lumea noastra interioara. Si cu fiecare pas pe care il facem, curajosi, deschidem drumuri catre Divinitate, catre Lumina, catre Bunatate, catre Iubire, catre A Fi Om. Multumesc, Razvan Buta”

labirint

„Felicitari! Un curs profesionist, o atitudine profesionistă și corectă, dar totodata umană, cu o implicare demna de un Maestru!  Sunt foarte încântată de modul în care a decurs acest curs, foarte clar explicat, cu exemple concrete, cu impulsuri de a gasi singura raspunsuri .Am obținut un set de unelte și metodologie pentru a ma ajuta pe mine constientizand unde si ce am de lucrat, si implicit de a ajuta oamenii in diferite situații.

Un curs foarte util celor care merg pe calea evolutiei si celor care sunt dispusi sa lucreze cu ei insasi.Multumesc pentru experiențele prin care m-ai purtat.  Recomand!” Roxana I.

labirint

„Intr-o fraza scurta: m-am confruntat cu neacceptarea.  Ultimul modul mi-a deschis o poarta: Te-am perceput ca pe acel copil frumos si intelept care comunica violet. Mi-ai deschis o poarta spre realizarea visului si am vazut, am simtit cat de frumosi sunt oamenii. Pentru prima data de cand vin la cursurile tale, simt nevoia sa practic si sa ofer si oamenilor din jurul meu invataturile minunate. Am invatat sa nu-i oblig, sa le ofer atat cat vor sa afle si mai ales, daca imi cer asta.

In sufletul meu este acum liniste,. Este bine fiindca imi pot repeta zilnic:” Ma iert, ma accept , ma iubesc.” A fost. un curs….intelept. Un curs oferit de un maestru: cu credinta, putere de recunoastere a fortei interioare si mai ales iubire. Iti multumesc si apreciez ca sufletul tau mi-a oferit frumusetea intelepciunii. Cu drag, Madanina F”

labirint

„Cursul mi-a adus cunoastere, confirmari, constientizari, cat si eliberari, profunde. M-am putut bucura si integra in grup alaturi de suflete minunate care mi -au facut participarea la curs foarte placuta. Intentia ta setata si -a atins scopul realizandu-se prin schimbarile aduse in noi. Multumesc cu recunostiinta” Gabriela S

labirint

„Dragă Karyn Acest curs a fost precum o călătorie într-o lume magică. Pe parcursul celor patru module, mi-am explorat universul interior si am învățat să privesc obiectiv lumea în care trăiesc. Am învățat să mă cunosc, mi-am recăpătat dorința de viață si am înțeles lecția iubirii.

A fost o incursiune magică în universul subtil, care m-a făcut să conștientizez cât de frumoasă este viața atunci când o trăiești în credință, iubire si te bucuri de tot ceea ce te înconjoară. Mulțumesc pentru felul în care ne-ai condus în această călătorie, mulțumesc pentru oamenii minunați care au fost alături de mine si pentru că am avut ocazia să parcurgem împreună acest drum al autocunoasterii.

Felul în care ne-am oglindit în ceilalți parteneri de drum a fost minunat! Recunosc că înainte de fiecare modul, abia așteptam să ne revedem iar acum, la final, simt bucuria regăsirii de sine dar si regret pentru că s-a terminat prea repede! Îți mulțumesc pentru că ne-ai condus pe „firul minunii”, pentru experienta si trăirile intense pe care le-am simțit si te îmbrățișez cu drag. Marin Elena”