Lightarian Rays

L.I.G.H.T. Institutul Lightarian pentru Transformarea Generala a Omenirii

Programul de initiere în Razele Lightarian – Sursa si inspiratia acestui curs este Maestrul Înaltarii Maitreya

“Ca arhitect al planului de evolutie generala a omenirii pe Pamânt, va invit sa intrati mai bine în rolul pe care îl realizati ca parte integranta a acestui proces divin. Va ofer aceasta raza de împuternicire pentru a accelera procesul din voi, pentru a stimula procesul de activare a energiei voastre si a va deschide spre niveluri mai înalte de Lumina. Este nevoie de participarea voastra în cadrul acestui plan maret. A sosit timpul unei actiuni mai puternice si va invit sa va alaturati noua în procesul ce are loc, de transformare la scara umana si planetara.” — Maestrul Înaltat Maitreya

Punctul de vedere Lightarian – Folosirea cuvântului Lightarian este o modalitate de a descrie o persoana care învata despre si stapâneste folosirea energiilor eterice de Lumina, cu scopul de a-si expanda constienta si de a se înalta pe drumul evolutiei spirituale, mai ales în ceea ce priveste procesul de împuternicire, curatare, vindecare, activare si manifestare a sinelui. O persoana care se potriveste imaginii ce defineste termenul de Lightarian începe sa vada/sa perceapa Lumina ca pe o energie eterica permanenta, care se manifesta în mod constient în toate formele si structurile pe care noi le experimentam. Într-un anume sens, Lumina este totul si totul este Lumina… inclusiv tot ceea ce noi denumim plan fizic, inclusiv corpul nostru fizic. Aceasta perspectiva holistica a Luminii ne da posibilitatea sa întelegem mai bine ca toate nivelurile corpurilor noastre subtile, precum si corpul nostru fizic se vor modifica si vor evolua pe baza angajarii noastre în fundamentarea fortei personale si în concentrarea asupra propriului proces de evolutie spirituala.

Pe masura ce înaintam pe cararea spirituala, aceste cinci aspecte generale ale evolutiei energetice personale se vor manifesta. Cu intensitate si ritm variabile, aceste aspecte sunt în desfasurare în fiecare dintre noi. Atunci când ne orchestram lectiile de viata si cresterea spirituala în viata, miscarea noastra în aceste sfere ale existentei se produce absolut firesc, natural. Oricum, tinând cont de faptul ca Planul Divin de transformare generala a omenirii are un impact dramatic asupra evolutiei noastre personale, multi dintre noi simt ca lucrarea noastra de pregatire trebuie stimulata si sporita dincolo de desfasurarea fireasca a lucrurilor. Unii chiar au un sentiment acut al nevoii urgente de accelerare a procesului, pentru a se putea pregati mai rapid si mai bine pentru slujirea/lucrarea spirituala în vremurile ce vor veni. Pentru aceia care se regasesc pe o pista rapida a evolutiei spirituale, derularea, evolutia împuternicirii, a curatarii, a vindecarii, a activarii si a manifestarii sinelui poate fi amplificata prin sprijinul acordat de fiintele de pe Tarâmul Angelic si prin diversele metode energetice transmise sub îndrumarea Institutului Lightarian.

Programul de initiere în Razele Lightarian începe cu initierea în Raza Lightarian a Împuternicirii. Aceasta reprezinta un instrument de lucru initiatic, sacru, pe care ni l-a transmis Maestrul Înaltat Maitreya, pentru a va propulsa pe cararea spirituala! Raza Împuternicirii reprezinta fundamentul pentru initierile în urmatoarele patru Raze, care sunt menite sa va stimuleze procesul de curatare, vindecare, activare si manifestare.

Metodele Razelor Lightarian Am mentionat anterior ca exista un Plan Divin care sprijina procesul de transformare generala a omenirii. Noi îl numim Grandiosul Plan Ceresc. Ca parte integranta a acestui Plan, se manifesta calitatile a patru Maestri Înaltati, El Morya, Buddha, Sananda si St. Germain, împreuna cu cele ale arhitectului divin al procesului global de transformare, Maestrul Înaltarii Maitreya, care vin sa ofere omenirii modalitati de a spori cele cinci aspecte spirituale: al împuternicirii sinelui, al purificarii, al vindecarii, al activarii si al manifestarii. Împreuna, acestia au inspirat metode speciale ale razelor energetice, ce se concentreaza asupra acestor cinci aspecte.

Metodele Razelor Lightarian cuprind: Raza Împuternicirii, Raza Curatarii/Purificarii, Raza Vindecarii, Raza Activarii si Raza Manifestarii. Aceste cinci forme de lucru cu energii au fost inspirate si transmise de catre Maestrul Înaltarii Maitreya si de Maestrii Înaltati El Morya, Buddha, Sananda si respectiv St. Germain. Toate aceste forme de lucru cu energiile îi acordeaza pe receptori/cursanti cu energiile acestor maestri si creaza legaturi energetice personale între maestrul si receptorul razei respective.

Initierea se poate transmite si la distanta.