Ki Manna

Sistemul a fost relevat de catre Leonie Faye – Maestru si Profesor pe mai multe sisteme energetice, terapeut. Ki Manna este o energie care se manifesta ca o sfera, ingloband mai multe caracteristici terapeutice.

Ki- este energia universala a vietii  , o energie care lucreaza cu lumina, sunete si  vibratii . Ki este energia  creata din jocul dintre yin si yang .Energia vieţii (Ki) este de provenienta spirituala. Ki  joacă un rol important in orice facem, fiind energia primara a emotiilor noastre, gandurilor şi vietii spirituale.

Manna-  este un tip de energie solida care aduna la un loc toata energia universala pentru a ajuta la functionarea sunetelor , undelor si a frecventelor de lumina intr-o energie solida cu care se poate lucra asupra  unui trup . Aceasta ajuta atat pe cel care primeste terapia cat si pe terapeut,  deoarece ei pot vedea si intelege mai bine energia negativa  si pot vindeca cu mai multa eficienta .

Ki Manna este folosita in legatura cu alte modalitati  de vindecare .

Simbolul (vezi imaginea de  jos ) este folosit pentru a deschide energia universala . Acest simbol arata ca o floare cu petale mari cu o spirala in interior care straluceste si contine toate culorile si vibreaza pe toate frecventele sunetului si miscarii. De asemenea lucreaza cu liniile ley , liniile timpului .( ne aminteste  de HSZSN  din Reiki traditional nu ?) Acest  lucru permite simbolului sa se roteasca si sa existe pe orice nivel ,planeta sau dimensiune fara interventie.

Ki Manna deschide usi si coridoare catre iubirea intensa si energia plina de compasiune necesara pentru a aduce schimbarile de care avem nevoie  , pentru  a ne vindeca pe noi insine si pe altii .

Pentru terapeuti si maestri reiki , acest simbol intensifica energia si credinta in vindecare . Shamanilor , practicantilor Wicca sau a altor tipuri de vindecare , daca sunt dedicati acest simbol le va oferi o energie si putere de vindecare mai mare .

Aceasta energie lucreaza la toate nivelele , lucreaza cu energia stelelor , planetelor ,  entitatilor , locurilor din alte dimensiuni .

Prin activare simbolul  ( desenare , vizualizare etc.) incepe sa trimita vibratii in exterior ca o mandala . Acest simbol este precum o floare cu petale uriase  infinite cu o uriasa spirala  care se roteste in interior pentru ca sa vindece trecutul si se roteste inspre  exterior ca sa vindece viitorul si sa aduca echilibru .

Acest simbol reprezinta o sursa incredibila de energie . Are puterea si intelepciunea de a vindeca pe toate nivelurile . Odata activat acest simbol incepe sa vibreze si sa raspandeasca energie intensa de iubire oriunde  sau catre oricine se conecteaza .

Acest simbol de asemenea activeaza si echilibreaza energia feminina/masculina din noi.

Fiecare individ care foloseste aceasta energie vindecatoare primeste intelepciune si calauzire si va descoperi ca acestea vor fi personale si pentru propria vindecare . Poti si ar trebui sa folosesti acest simbol impreuna cu celelalte credinte si cunostinte de vindecare  chiar si cu ajutorul medicamentelor alopate deoarece se intensifica intensitatea energiei folosita prin aceste modalitati .

Initiere  se da in 2 nivele practicant si maestru .La nivelul de practicant se primesc cheile utilizarii energiei Ki Manna, la nivelul de maestru se primeste modalitatea  de transmiterea a acestei energii altor cursanti.

Bibliografie : Manual Ki Manna

Initierea se poate transmite si la distanta