Karuna Reiki

Sistemul Karuna a fost descoperit de americanul William L. Rand. Simbolurile au fost revelate si catorva  maestrii Reiki, studenti ai lui William Rand: Marcy Miller, Kellie-Ray Marine, Pat Courtney, Catherine Mills Bellamont si Maria Abraham. In cadrul Centrului International de Pregatire Reiki din SUA William L. Rand activeaza acest sistem.

William L. Rand a folosit aceste simboluri si le-a descoperit valoarea, atat in ceea ce priveste uriasul lor potential cat si in faptul ca ele au mai fost folosite si anterior. A  meditat asupra lor si a fost indrumat sa descopere tehnicile de acordare-initiere si sa numeasca acest sistem nou Karuna Reiki® . 

Unele din simbolurile folosite in Karuna Reiki® sunt folosite in alte sisteme, dar nu au aceeasi eficacitate sau aceeasi actiune vindecatoare ca in Karuna Reiki.

Karuna este un cuvant sanscrit desemneaza orice actiune prin care este micsorata suferinta aproapelui se mai poate traduce prin: “compasiune” sau “actiunea compasiunii”. Karuna este calitatea activa a tuturor fiintelor luminate care lucreaza catre alinarea suferintei de pe Pamant. Deci cel care va primi acest sistem are si o noua “directie” spirituala, rugaciunea si meditatia pentru cei aflati in nevoie de pe aceasta planeta.

Sistemul Karuna Reiki este structurat pe trei nivele, doua de practician si unul de maestru si foloseste noua simboluri noi, un simbol Usui si alte doua Tibetane. Sistemul de acordaj este diferit de cel din Reiki Usui. Activeaza un tip de energie vindecatoare diferit de cel folosit in Reiki Usui, mai puternic si mai intens decat curgerea blanda a energiei Reiki. Karuna Reiki ofera metode de protectie foarte puternice, prin simboluri multiple ce acorda un spectru foarte larg de utilizari si aplicatii.

Prin Karuna Reiki exista posibilitatea de a lucra cu energie informata, modulata specific in functie de situatii. Ca si in alte sisteme, daca practicantul este intr-un parcurs launtric luminos, el poate fi ajutat si de familia de lumina din jurul lui.

Pentru a putea practica Karuna Reiki® este necesar sa aveti cel putin gradul II in Reiki Usui si Tibetan iar pentru nivelul de Maestru Karuna Reiki® este necesar sa aveti cel putin gradul III-Maestru Practicant Reiki Usui si Tibetan.

Karuna Reiki este pas important in evolutia terapeutilor deoarece lucreaza cu simboluri foarte puternice directionate la nivel celular, mental, pe vindecarea tiparelor malefice/negative de pe neam si are o influenta directa asupra ADN ului.

Iata care sunt pe scurt cele 8 simboluri de la nivelul Practicant (I şi II):

 Practicant grad I

– Primul simbol cu care se pregateşte pacientul pentru o vindecare profunda;”deschiderea” accesului la memoria celulara;

– Simbolul al 2-lea declanşeaza procesul profund de autovindecare. El ajuta la dizolvarea tiparelor negative care ne impiedica sa ne vindecam.

– Cel de al 3-lea simbol  restabileşte echilibrul: in fiinta pacientului, in toate procesele de vindecare, acest simbol ne ajuta sa “umplem ” zona de tratat, cu iubire, indiferent de starea sufleteasca sau de spirit;

– Simbolul al 4-lea completeaza tratamentul şi ajuta persoana sa se ancoreze. Acest proces de ancorare se refera şi la recalibrarea axelor de simetrie a campurilor energetice informationale.

 Practicant grad II

Urmatoarele 4 simboluri ale gradului II, au o vibraţie mai inalta şi acţioneaza asupra aspectelor mai subtile ale Fiinţei Umane: cauza, centru energetic, camp informational, etc.

Maestru Karuna Reiki®

Nivelul de Maestru KarunaReiki se adreseaza persoanelor care sunt deja  Maeştri Reiki Usui si Tibetan. 

In urma initierii dvs in gradul  Maestru Karuna Reiki – Atestat International, veti primi Diploma (cu numar de inregistrare de la centrul din SUA) cu semnatura in original a Maestrului Fondator William Lee  Rand si manualul pentru gradul de Maestru.

Recunoasterea acestei diplome este internationala! In orice stat occidental: Anglia, Franta, Olanda, Italia, Germania, Australia, India, Brazilia, SUA, diploma de Karuna Reiki este suficienta din punct de vedere legal, pentru a deschide un cabinet.

Karuna Reiki® este singurul sistem Reiki inregistrat, atestat si recunoscut in intreaga lume. Initierea se poate transmite si la distanta.

Initiere si curs  16 decembrie 2017, ora 10.00 – 14.00

buton