Imara Reiki

Este o modalitate de un nivel mai ridicat de energie vibrationala decat cele mai comune modalitati de reiki din cauza intentiilor sale concentrate. In unele aspecte, energia de vindecare reiki poate fi impartita in benzi de vibratie (frecventa). Imara Reiki este nivelul 5 pe scara reiki, Usui Reiki fiind intre nivelurile 1-3 si Karuna fiind nivelul 4.

Imara Reiki este o o forma intensa de energie Reiki. Energia ei se simte usor diferit. Imara Reiki nu are nevoie de simboluri. Imara Reiki foloseste un proces de initiere nou si usor. Cei mai multi utilizatori, experimenteaza o legatura puternica spirituala cu Maestrii Ascensionati si Ingeri. Imara Reiki este cunoscuta pentru capacitatea sa de a ajuta la vindecarea problemelor din vietile trecute.

Imara Reiki este foarte capabila in a ajuta la vindecarea problemelor reprimate (fizice, traume emotionale, spirituale). Imara Reiki s-a dovedit a fi utila in domeniul problemelor de vindecare care nu se afla in mintea constienta si care totusi va afecteaza. Imara Reiki foloseste o procedura puternic simplificata si intensificata pentru vindecarea la distanta. Este foarte comun pentru daruitor si/sau receptor a percepe informatii in timpul unei sesiuni de vindecare.

Aceasta forma de reiki, este o forma canalizata, care a venit la Barton Wendel. Bart si fratele sau, Geoffrey apoi rafinata si dezvoltata in Imara Reiki la starea sa actuala. Numele “Imara” inseamna de fapt mai mult. Prin urmare mai mult Reiki = Imara reiki. Odata initiati in Imara Reiki, energia sa este extrem de simplu de utilizat. Va rugam sa faceti o autovindecare inainte de a o acorda la alte persoane.

Initierea se poate transmite si la distanta