Cristaloterapie

Cristaloterapie

Cristalele sunt incarcate cu energii astrale de mii de ani si detin puteri miraculoase nebanuite. Fiecare mare civilizatie, avea un cristal considerat sacru. Prima atestare a folosirii cristalelor a fost descoperita in niste manuscrise de astrologie scrise in sanscrita, din 400 i.H., in care erau mentionate originea si puterea pietrelor de a contracara influentele negative ale planetelor. In fiecare popor se nasteau fiinte umane, speciale, venite cu o cunoastere de dincolo de timp. Ei intuiau armonia cu tot ceea ce exista, si aveau menirea de a o reaminti si celor din jurul lor, mari preoti sau preotese, sacerdoți, alchimiști, vraci, samani. 

In Atlantida, cristalele erau folosite pentru comunicarea cu alte civilizatii iar egiptenii le-au investit cu puteri magice. Se considera ca piramida lui Keops a avut in  varf un cristal, iar fetele piramidei au fost acoperite cu dale de porfir, roca bogata in cuart, acestea avand menirea de a asigura securitatea zonei mormintelor faraonului.

In Sfanta Scriptura, in Cartea Exodului (XXVIII, 15-28 si XXXIX, 8-21), descrierea Pieptarului judecatii: „… in el sa tesi o tesatura de pietre, si anume patru randuri de pietre: in randul intai, un Sardonix, un Topaz si un Smaragd; in al doilea rand, un Rubin, un Safir si un Diamant; in al treilea rand, un Opal, o Agata si un Ametist; in al patrulea rand, o Hrisolita, un Onix si un Jaspis. Aceste pietre sa fie legate in ferecatura de aur”; tot in acelasi capitol, versetele 9-12, se aminteste de „… doua pietre de onix… pe umerii efodului…” Tot in Exod gasim folosirea unui utilitar cu Cristale, Bagheta: „Moise si-a intins toiagul spre Cer si Domnul a trimes tunete si piatra…” (Exod, IX, 23), sau „… ia-ti in mana toiagul… vei lovi stanca si va tasni apa…” (Exod, XVII, 5, 6).

Renumita spada a Regelui Arthur, Excalibur, era invincibila datorita faptului ca avea incastrata in garda un Cristal. In ceea ce-l priveste pe Merlin, ar fi folosit Sfera de Cristal si ar fi avut acces la stiinta atlanta (Bagheta de putere).

Printre tolteci, druizi, in Scotia si Irlanda erau cunoscute si venerate craniile mesterite din acest cristal, considerate a fi obiecte religioase foarte puternice. Atat Paracelsus cat si Nostradamus foloseau Sfera de Cristal. Nostradamus isi tinea Sfera pe un trepied din cupru si o activa cu ajutorul unei baghete atlante.

Mayasii, foloseau Cristalele atat in scop de diagnosticare, cat si curativ. Se foloseau Cristale mari din Cuart pentru vizualizari in Timp si Spatiu.

Legenda sau adevar, se pare ca Isaac Newton a descoperit spectrul culorilor reflectand lumina soarelui printr-un astfel de cristal de cuart transparent, denumit conform legendei, craniul utilizat de Marele Preot al Mayașilor.

Cristalele focalizeaza energia vindecatoare si sunt de ajutor pentru amplificarea si directionarea luminii. Aceasta tehnica se numeste cristaloterapie.

Din continutul cursului de cristaloterapie:

Modul I

 • Alegerea si purificarea cristalelor
 • Incarcarea si programarea cristalelor
 • Purificarea si ridicarea vibratiei cu cristale
 • Folosirea cristalelor in meditatie, curatare si vindecare energetica
 • Grile pentru activarea energiei nelimitate a abundentei divine
 • Grile pentru protectia casei si izolarea de radiatii electromagnetice
 • Folosirea amuletelor, talismanelor si a craniilor de cristal
 • Corelarea cristalelor cu astrologia si ingerii

Modul II

 • Meditatii si exercitii pentru activarea cristalului interior
 • Terapia cu cristale : Tehnici de incarcare a chakrelor
 • Initiere si tehnica de lucru cu cristalele eterice
 • Chirurgia cu lumina si deblocare energetica
 • Practica terapeutica

Prezentarea cursului se realizeaza cu expunere video si cristale puse la dispozitie pe toata durata cursului. Participantii la acest curs vor primi suport de curs, certificat de participare precum si un cristal.

„Cursul de cristaloterapie a fost o experiență unică! Îl recomand tuturor iubitorilor de cristale care vor să simtă energia binefăcătoare a acestora sub atenta ghidare a lui Karyn. Am fost deosebit de plăcut impresionată de atmosfera creată la curs si de căldura pe care transmis-o participantilor. Este un om deosebit care, prin felul in care a transmis informatiile, m-a făcut să-mi doresc să revin cât mai curând la cursurile pe care le organizează. Multumesc frumos Karyn pentru această experiență minunată! Elena Marian, terapeut.