Constiinta celor 7 Raze

Flacara Violet

Constiinta celor 7 Raze

Primele 7 raze, reprezinta fiecare, 7 tipuri de puteri spirituale care corespund celor 7 calitati ale lui Dumnezeu. Aceste 7 calitati au in schimb un efect inseptit ca putere si forma in toate partile universului  infinit divin. Acesta nu este singurul mod in care au fost categorizate si ordonate. Alte traditii le subclaseaza mai departe pe raze de aspect si raze de atitudine.

Structura razelor fiecarei extensii a sufletului incarnat in planul terestru este compus din 6 raze – cate una pentru Monada, suflet, personalitate, minte/intelect, emotii si corp fizic. Razele Monadei si sufletului raman in general aceleasi de-a lungul incarnarilor sufletului. Celelalte raze se pot modifica de la o viata la alta. Persoanele care nu au inceput sa mearga pe calea spirituala sunt dominate de corpurile fizic, emotional si mental.

Fiecare fiinta umana acceseaza intr-o masura mai mare sau mai mica aceste raze, accesand atributele acestora. Deoarece fiecare dintre noi suntem mai imputerniciti pe o anumită raza si accesam intr-o masura mai mica alte raze, este indicat sa invocam si sa lucram cat de des putem cu toate razele, in scopul echilibrarii sinelui nostru.

Deoarece noi continuam sa evoluam, fortele din interiorul nostru incep sa fie polarizate. Se creeaza o lupta intre Eul inferior si Eul superior, sau intre raza personalitatii si cea a sufletului. Deoarece raza sufletului isi exercită dominatia, noi castigam autocontrolul asupra personalitatii, ca apoi ea sa fie utila sufletului.

Acest proces continua de-a lungul pasilor initierii, iar fiecare raza succesiva superioara devine dominanta asupra celei anterioare. Aceasta ordine ierarhica merge pas cu pas catre Sursa /  Dumnezeu.

Aceste raze au un efect incredibil de puternic asupra existentei fiecarui om. Incepand cu faptul ca ne ajuta sa ne determinam trasaturile noastre fizice, calitatea corpului nostru emotional si natura intelectului nostru pana la a ne predispune la anumite slabiciuni, atitudini sau capacitati, razele sunt la fel de influente asupra personalitatii noastre ca si semnele zodiacale.

Razele sufletului şi Monadei determina la care „ashram” pe plan interior esti conectat.

Fiecare ashram (nivel energetic) este condus de catre Maestri Ascensionati:

Raza I – El Morya, Raza II – Kutumi şi Djwhal, Lord Maitreya, Raza III – Paul Venetianul, Raza IV – Serapis Bay, Raza V – Hilarion; Raza VI – Iisus (Sananda), Raza VII – Saint Germain. Vezi Manualul Ascensiunii.

Maestrii Ascensionati

Suntem invitati intr-o minunata calatorie de descoperire a intelepciunii sinelui divin, prin practici, initieri si meditatii.  Oglindirea constiintei  este o imagine divina reflectata catre noi, inima langa inima, din care invatam cum sa ne pregatim sufletul pentru a invata misterioasa limba in care ne vorbeste Dumnezeu.

Workshopul cuprinde:

  • Marea Fraternitate Alba Universala si Shamballa
  • Misterul Corpului Hristic
  • Calea Ascensiunii si a Iubirii
  • Maestrii Ascensionati ai celor Sapte Raze, darurile si misteriile lor
  • Ingerii Razelor
  • Intelegerea si trecerea testelor spirituale
  • Purificarea Egoului Negativ si Darurile vindecarii divine
  • Dezvoltarea constiintei si a intuitiei prin stiinta Razelor