Bazi, coloanele destinului


Metafizica Chineza este folosita astazi de oameni din toata lumea in business, in viata personala sau pentru rezolvarea unor probleme dificile de sanatate sau de natura relationala, datorita puterii si acurateţii incredibile oferite de instrumentele ei: Feng Shui (analiza locuinţei), BaZi (analiza influenţelor momentului nasterii) şi ZeRi (arta selectării datelor favorabile).

Bazi este numita impropriu metoda astrologica, pentru ca nu foloseste in calcul relatiile dintre pozitiile astrelor, ci caracteristicile energetice ale orelor, zilelor, lunilor, anilor si decadelor.

Analiza Bazi te implica personal in a-ti intelege viata din perspectiva echilibrului si a lua deciziile cele mai potrivite.  BaZi te ajuta sa afli mai multe informatii despre persoanele cu care relationezi sau colaborezi, inclusiv angajatii, oamenii cheie cu care intentionezi sa demarezi un parteneriat.

Analiza Bazi poate clarifica implicarea intr-o investitie si momentul oportun, informatii relevante despre casatorie, despre succesul sau esecul derularii unor proiecte,  despre energetica unei proprietati si influenta acesteia asupra membrilor familiei, si multe altele;

O verificare Bazi, aduce informatii pretioase care ajuta in luarea de decizii care urmaresc situatii din toate domeniile vietii, astfel incat evenimentele care pot sa apara, sa fie  evitate sau intelegerea lor sa le schimbe potentialul si in acest fel sa isi minimizeze efectul negativ.

Sedintele se desfasoara la sediul cabinetului din Bucuresti. Pentru detalii si programare, sunati va rog la numarul de telefon : 0752 18 77 52 sau trimiteti mesaj la e-mail : contact@karyn.ro.