Astrologie

astrologie

Viata noastra este o calatorie spirituala necesara evolutiei sufletului. Iar experientele, mai ales dintre cele neobisnuite, reprezinta indicii ale destinului nostru, ale darului nostru in lume.

Cand se naste o fiinta, in structura sa, prin primul inspir, se intipareste „muzica sferelor” data de vibratiile energiei din acel moment. Aceasta impregnare ramane pe parcursul intregii vieti si este determinanta pentru modul de a fi si de a actiona. Pozitia planetelor arata cat de bine au fost intelese si invatate anumite teste si cat de bine ne-am completat diverse cicluri de experienta si de invatare pe parcursul altor vieti.

Astrologia ne dezvaluie o harta simbolica a contractului nostru cu viata, iar intructiunile primite sunt sub infatisare planetara reprezinta diferite tipuri de inteligenta si diferite parti ale sufletului.  Astrele ne influenteaza continuu prin pozitia lor in case si semne.

Harta natala estefotografia” cerului din momentul venirii pe lume, aceasta harta este baza tuturor interpretarilor: karma, relatii, vocatie, previziuni etc.

harta natala

Roata arhetipala ne ajuta sa vedem viata intr-un mod simbolic, de a intelege modelele din spatele „scenei”, sa observam cum diferite experiente si relații devin oportunitati pentru dezvoltarea personala sau transformare.

arch_wheel_lg

In Chronos descoperim arhetipurile cu care ne-am nascut. In Kairos alegerile. Planul Cosmic este taramul cerurilor si al posibilitatilor nesfarsite, acolo se produce vindecarea spontana si „miracolele”. Aici locuieste ghidarea si harul. Arhetipurile din acest plan sunt selectate prin inspiratie divina pentru a ne ajuta in calatorie.

Arborele sephirotic, pentru cei interesati de metafizica,  ne ajuta sa identificam modelul de evolutie ales, oportunitati si obstacole.

Principalele arii in care te pot ajuta sunt :

  • sa descoperi care sunt profesiile potrivite in functie de profilul tau psihologic, talente, abilitati si directia data de influentele planetare (analiza vocationala)
  • sa intelegi mai bine de ce atragi un anumit tip de experiente negative si cum sa le eliberezi (analiza karmica)
  • sa ai o viziune mai clara asupra compatibilitatii in relatii sau in afaceri, cu anumite persoane (sinastrie)
  • sa descoperi mai multe despre tine : personalitate, individualitate, interactiune si comunicare cu ceilalti, imaginea de sine, contractele karmice asumate s.a (profil astrologic)
  • sa descoperi care sunt programele (arhetipurile) karmice cu care te-ai nascut, ce anume ti-ai propus sa realizezi ca suflet in acesta viata si care sunt fortele cosmice (karma buna) care te sprijina in drumul tau (misiune arhetipuri/destin).
  • interpretari intuitive pentru diferite situatii de viata, inclusiv cu carti oracol
  • interpretari vieti trecute dupa citirile lui Edgar Cayce
  • profil numerologic 

Programare :