Astrologie

156348.jpg

Astrologia este un instrument util de invatare si indrumare, care ofera intelegerea scopului vietii. Este un ghid pentru evolutie si alegere libera a voinței.

Cu ajutorul astrologiei putem sa intelegem motivul pentru care sufletul a ales sa experimenteze o anumite lectii.

„…nici o actiune a oricarei planete sau faze ale Soarelui sau Lunii sau ale oricarui corp ceresc, nu pot depasi puterea data de Creator omului, inca de la inceput, cand a devenit un suflet viu, cu puterea de a alege pentru sine „(Edgar Cayce 3744-3).

Cand alegem sa traim in mod activ in cunostinta de sine, recunoastem relatia noastra cu Creatorul si prin urmare abordam potentialul nostru pentru exprimarea creativitatii si a voinței noastre.

Viata nu este o cusca din care trebuie sa fim eliberati ci este expresia simbolica a campului infinit de posibilitati a potentialului nostru karmic si a ceea ce suntem cu adevarat.

Este important pentru dezvoltarea si evolutia noastra personala, sa intelegem cat de bine ne-am completat ciclurile de experienta si de invatare pe parcursul altor vieti, spre a face alegeri constiente,  care urmeaza propriul fir divin pe calea acestei vieti.

Citirile din Cayce, subliniaza faptul ca scopul calatoriilor sufletesti, respective a incarnarilor pamantesti, sunt ncesare pentru a deveni un partener potrivit al lui Dumnezeu in Imparatia Sa.

In orice dimensiune sau stare de constiinta ne aflam, trezirea spirituala si iluminarea se datoreaza dorintei de uniune cu Dumnezeu. Singura dorinta a Lui este sa continui si sa ai propriul fir de aur, care sa se desfasoare prin fiecare act sau gand constient, spre compania inevitabila si vesnica cu El.

Pentru detalii si programare, sunati va rog la numarul de telefon : 0752 18 77 52 sau trimiteti mesaj la e-mail : contact@karyn.ro.

  logo mic