Arhanghelul Tahariel si Lumina Puritatii

36293d16-330b-484b-9b7e-f53904be5210
Dorinta noastra ancestrala de a ne recapata darurile spirituale ne deschide din ce in ce mai mult catre conexiunea cu ingerii, prin pura intuitie dar si prin miracolul produs in vietile noastre.
 
Mesageri ai divinitatii, ingerii sunt alaturi de noi si ne insotesc in calatoria vietii pentru a ne ajuta sa facem fata provocarilor si suferintelor. Ingerii sunt constiinta pura divina, iar prezenta lor in vietile noastre vor reflecta splendoarea cereasca.
 
Mai intai avem nevoie sa intelegem conexiunea cu lumea noatra interioara divina iar apoi sa stim cum sa cerem ingerilor ghidarea, cum sa le ascultam mesajele si cum sa le urmam indrumarea.
In cadrul acestei intalniri:
  • Vom invata despre necesitatea purificarii pentru a creste frecventa vibratiei interioare;
  • Vom practica tehnici puternice de protectie energetica;
  • Vom intelege si vom aplica importanta curatarii campurilor energetice, de stringuri, autoproiectii si traume ramase in campurile subtile;
  • Vom fi condusi catre portile interioare ale sufletului in meditatia eseniana de vindecare cu ajutorul ingerilor;
  • Vom primi Initierea in Lumina Puritatii prin arhanghelul Tahariel.
Ne vor ghizi in acest proces de vindecare arhanghelii Mihail, Gabriel, Uriel, Rafael si Tahariel.

Utilizate frecvent tehnicile din acest seminar aduc mai multa lumina si dragoste in propria viata si binecuvantare a tot ce atingem.Aceste energii pot fi folosite pentru vindecare, pentru autopurificare dar si pentru binecuvatarea permanenta ca mijloc de evolutie spirituala. Lasa-te ghidat de puterea sufletului si urmeaza firul minunii!