Arhanghelul Mihail si Sabia de Lumina

archangel+michael
In sanscrita Me Cha inseamna maret si El vine de la Dumnezeu, in egipteana veche si ebraica. Initierea in Ordinul Arhanghelului Mihail este o experienta frumoasa si sacra [sacru in sensul de „demn de daruire si respect”].
Cel de-al treilea ochi impreuna cu chakra coroanei sunt acordate de catre energia Arhanghelului Mihail in timpul initierii, deschizandu-ne catre o mai buna constientizare din punct de vedere energetic si intuitiv. De asemenea, Sabia de Lumina este activata in timpul initierii, trimitand in Univers mesajul ca suntem de partea Luminii si ca imbratisam adevaratele aspecte ale fiintei noastre. Odata activata, aceasta Sabie de Lumina poate fi apoi utililizzaa in armonie cu Sabia de Lumina a Arhanghelului Michael pentru a sterge, curate sau taia blocajele energetice din vietile noastre, pentru a concentra si amplifica afirmatii iubitoare sau rugaciuni si pentru a ne conecta cu Lumina Divina.
Procesul de initiere ridica vibratiile noastre si, din moment ce Indatoririle Arhanghelului Mihail cuprind si realizarea si respectarea Vointei si Puterii Divine (in plus fata de Protectie), aceasta initiere armonizeaza energia noastra cu cea Divina. Parte din intentia lui Mihail pentru aceasta initiere este sa ne puna mai mult in contact cu scopul vietii sau sufletului nostru si fie sa ne conduca pe calea sufletului, fie sa accentueze calea pe care deja suntem.
In Cabala Arhanghelul sefirei Tiferet este Mihail, guvernator al elementului foc si al Soarelui. Mihail instaureaza etica si aduce echilibru in reprezentarea fortelor pe Pamant. In astrologie, locul unde este pozitionat Soarele ne da informatii pretioase despre relatia cu divinitatea, expresivitatea, increderea, sinele central, personalitatea identificata cu sursa.
Daca esti deschis pentru a primi initierea si protectia sa divina, de a afla noi modalitati de conectare cu sinele tau divin, voi fi ghid pentru tine si te voi asista sa aduci stralucire in cele mai intunecate locuri dinauntrul tau, conducandu-te in spatiul sacru al inimii tale.
Initierea se poate transmite si la distanta.