Amara Omni Reiki

amara

Amara-Omni este o energie-constiinta a imputernicirii individuale si a auto-descoperirii. Desi Amara-Omni poate aduce vindecare directa la toate nivelurile si pe toate planurile dimensionale, intentia nu este doar de a vindeca ci si de a observa miscarile subconstientului. Aceste „ape interioare adanci” detin cheia misterului fiintei noastre.

Energia-constiinta Amara-Omni ne asista in acceptarea ranilor si a problemelor asa cum sunt ele in prezent si ne ajuta sa devenim constienti pe deplin de motivele manifestarii lor. Cu toti experimentam durerea la un moment dat si unele experiente lasa cateodata urme care raman deschise de-a lungul mai multor vieti. Daca devenim constienti de tiparele care lasa aceste rani deschise, le permitem in final sa se vindece natural. Nimic nu trebuie sa fie reparat sau dezlegat deoarece natura noastra adevarata este intreaga si perfecta. Acceptarea este singurul lucru necesar vindecarii.

Amara-Omni ne va ajuta sa ne conectam cu subconstientul, locul unde exista adevarata noastra putere si magie. Energia-constiinta va lucra cu noi pentru a aduce aceste aspecte ale subconstientului in constientul fiintei care suntem. Prin intelegerea misterului Eu-ului care suntem putem atinge maiestria. Amara-Omni reprezinta acel aspect al Eu-ului ancorat in propria divinitate si care radiaza intregul spectru al fiintei sale catre exterior.

Amara-Omni este precum apa, se transforma pentru a se potrivi fiecarei situatii care apare. Amara-Omni este intr-o evolutie, miscare si dezvaluire permanenta. Cand experimentam acea stare de fapt, devenim insasi Amara-Omni, deoarece aceasta energie nu este o forma de constiinta separata de noi.

Esenta energiei Amara-Omni este constiinta si nu trebuie vazuta doar ca un simplu flux energetic. Miscarea constiintei creeaza energie. Aceasta miscare este foarte importanta deoarece ne va ajuta sa ne aliniem cu esenta energiei Amara-Omni. Aceasta energie ne ghideaza catre centru prin facilitarea schimbarilor de perceptie si constiinta. Spre deosebire de alte sisteme care se concentreaza mai mult pe centrarea fluxului energetic din corpurile subtile, Amara-Omni lucreaza si la nivelul constiintei pure. Energiile aliniaza corpurile subtile astfel incat constiinta sa se poata instala in fiinta noastra. Aceasta energie nu este “mai buna” sau “mai rea” decat sistemele care se concetreaza mai mult in a obtine rezultate directe prin manipularea energiei. Este doar diferita.

Amara-Omni functioneaza mult mai bine pentru cei care rezoneaza mai mult cu aceasta abordare. Amara-Omni nu ofera remedii rapide pentru cei cu dezechilibre fizice sau pshihologice. Nici nu ofera o cale rapida catre iluminare. Amara-Omni ofera doar o calatorie interioara. Cand atingem si experimentam esenta incepem sa intelegem si ce se petrece in jurul ei. In acel loc putem gasi adevarata vindecare si imputernicire. Amara-Omni are conexiuni cu diferite sfere de constiinta. Se poate chiar spune ca Amara-Omni este un grup unificat de constiinta compus din mai multe aspecte ale divinului. Grupul cetaceelor (balene, delfini, delfinul brun), civilizatia antica din Lemuria, zeita lemuriana Amara-Omni, Sarpele Curcubeu si Dragonii printre altele reprezinta unele dintre conexiuni. Multi dintre acestia au conexiuni cu apa, care pare sa fie principalul simbol al acestui sistem. Energiile pot fi simtite sau vazute ca si lumina lichida plutitoare, care repezinta energiile Vidului.

Cand lucrezi cu aceasta energie te poti folosi de metoda punerii mainilor, pe care probabil o cunosti dinainte. Daca nu ai mai lucrat inainte, atunci poti doar sa intentionezi sa te conectezi la Amara-Omni si sa canalizezi energia prin palme in timp ce le pui in jurul sau de-a lungul corpului. Nu exista pozitii fixe ale mainilor, precum in Reiki. Poti sa imbini tipare energetice daca iti misti mainile de-a lungul campului energetic al persoanei. Doar lasa-ti mainile sa fie ghidate de intuitie.

Cand practici tratementul la distanta cel mai simplu este sa intri intr-o stare de meditatie, sa intentionezi sa te conectezi la Amara-Omni si sa te gandesti la persoana respectiva. Doar facand asta deja stabilesti canalele necesare pentru energia-constiinta.

Sistemul contine simboluri care pot fi doar vizualizate, sau imaginate si apoi trimise acolo unde este nevoie de ele. Poti la fel de bine doar sa le pronunti numele, ca o mantra.

Energiile aduc de cele mai multe ori la suprafata emotii si ganduri pe care trebuie sa le exploram. Atunci cand fluxul energetic atinge un blocaj, problemele si tiparele din spatele acestuia se arata pentru ca noi sa le putem procesa si transforma si pentru a merge mai departe.