Ama Deus

ama-deus-header-info

AMA DEUS este o tehnica de vindecare energetica folosita in ultimii 6000 de ani de catre indienii Guarani, care traiesc in jungla amazoniana din centrul Braziliei. Ei sunt indienii din filmul Misiunea si una dintre cele mai vechi culturi inca existente astazi in lume.  Cum Guarani au trait intotdeauna foarte aproape de natura, e usor de inteles ca mediul lor inconjurator le-a influentat metodologia spirituala, rezultatul fiind un limbaj samanic simplu, dar extrem de eficient.

Sistemul a fost adus pentru intaia oara in Occident de catre Alberto Aguas, un vindecator brazilian din a treia generatie. Atat mama, cat si tatal lui au fost doctori care au practicat si terapia energetica si pentru o lunga perioada din viata lui, Alberto a fost martor multor vindecari si diferitelor metode de a opera aceste vindecari.

Ama Deus este un sistem terapeutic puternic, de tip samanic, bazat pe energie. El foloseste Iubirea Divina si o serie de simboluri stravechi fara nume sau culori, ca vehicule de transmitere a energiei. Simbolurile sunt multidimensionale si prin aceasta, deopotriva specializate cand sunt aplicate si capabile sa fie utilizate pentru scopuri multiple. Desi, intr-o oarecare masura, sistemul seamana cu Reiki, caci cauta sa echilibreze centrii energetici din corp, simbolurile Ama Deus sunt destinate unor actiuni mai precis specializate decat cele din Reiki. Majoritatea semnelor sunt vizualizate cu cel de-al Treilea Ochi, dar se poate lucra si prin punerea palmelor. Sistemul se bazeaza pe trecerea energiei printr-un canal creat intre om si Dumnezeu, cu alte cuvinte printr-o “poarta deschisa” pentru Iubirea Divina, care lucreaza in noi prin chakra inimii. Acest canal este activat prin repetarea de trei ori a unei anumite mantre si este sustinuta printr-o tehnica de respiratie combinata cu o puternica vizualizare.

La fel ca in Reiki si in alte sisteme de terapie energetica, Ama Deus poate fi trimis la distante foarte mari si poate fi folosit impreuna cu alte metode de terapie. Energia vindecatoare e proiectata prin intentie si prin racordarea la energia Divina si la simboluri.

Simbolurile sistemului sunt multidimensionale, cele mai multe dintre tehnicile sale folosesc vizualizarea cu al treilea ochi si punerea mainilor, sub formă ritual samanic.

Sistemul se bazează pe deschiderea unui portal de comunicare directa cu spiritele cosmice si Mama Pamant. Acest canal este activat prin emisia unei mantre in mod continuu, dand viata la un ritual prin vizualizare puternica. Similar cu Reiki si alte modalitati de vindecare, Ama Deus poate fi trimis la distanta.

AMA DEUS poate fi utilizat pentru auto-vindecare, ascensiune, vindecare la distanta, vindecare in situatii de urgenta, pentru animale, pasari si plante, precum si pentru toate fiintele naturii. Ajuta sufletele raposatilor în tranzitia lor în lumea spirituala; ajuta la purificare, vindecare fizica, emotionala si spirituala;

Ajutor pentru copii in tranziția lor de intrare, aducand energia necesara pentru corpul fizic; primirea unui dar spiritual, primirea de informatii spirituale în timpul viselor, conectare la inregistrarile akashice, transformându-le in amintiri vii, vindecarea Mamei Pamant.