Practici din Telos, pentru evolutia Sinelui

 

Simt aceste cuvinte cum vibreaza din primul moment in care am avut intentia sa le impartasesc cu voi. Asa cum spune Nichita Stanescu cuvantul este forma materiala a simtirii.  Iata ce ne transmite maestrul Adama si Consiliul Batranilor din Telos prin Aurelia Louise Jones,  ”Metode si practici pentru a V-a dimensiune” .

”Vrem sa va vorbim despre metodele si practicile pentru atingerea vibratiei dimensiunii a cincea pe care doriti acum sa o intelegeti, pentru a putea sa o accesati si voi, in realitatea voastra zilnica. S-a pus intrebarea: “De ce trebuie sa ne inaltam la dimensiunea a cincea?” Intelegeti ca exista pregatiri in constiinta si purificari care trebuie sa aiba loc. Dar, in esenta, in noua realitate care se stabileste acum la suprafata planetei voastre, dimensiunea a cincea nu este un loc unde va veti duce – ci, mai degraba, o stare de a fi la care veti ajunge si care va stabili, treptat, dimensiunea a cincea pe taramul vostru actual.

Cea de-a cincea dimensiune este o vibratie, sau, mai curand, o uniune de vibratii ce sunt reprezentate de energiile iubirii, increderii, compasiunii, credintei, Gratiei Divine si recunostintei, reprezentand o frecventa de cea mai pura forma. Structurile si organizarea societatilor voastre in dimensiunea a cincea, decurg organic dintr-o integrare a acestor energii, de catre persoanele care locuiesc acolo. Comunitatea noastra din Telos oglindeste experienta noastra din dimensiunea a cincea, ca pe o revarsare a manifestarilor noastre combinate si intruchiparea acestor calitati intr-o comuniune stransa cu tot ceea ce ne inconjoara.

Nici noi nu ne-am nascut cu aceasta cunoastere si luciditate in constiinta noastra – si nici voi. Chiar si noile generatii de copii care sosesc in fiecare zi in dimensiunea voastra in tranzitie, nu o stapanesc pe deplin, desi ei sunt mult mai constienti decat erati voi, atunci cand ati sosit. Prin bucuria si calatoria acestei experiente a Pamantului, noi evoluam. Prin bunavointa acestei planete, evolutia face – si a facut parte – din experienta fiecarui suflet care s-a intrupat aici. Darul oferit de perioada in care traiti este ca acum va puteti trezi complet la starea voastra de desavarsire si puteti pastra aceasta constiinta pentru restul evolutiei sufletului vostru – indiferent daca alegeti sa va inaltati si sa ramaneti in aceasta intrupare, sau alegeti sa continuati ciclul reincarnarilor aici, sau oriunde in alta lume.

Dorim sa va impartasim metodele care au constituit nucleul evolutiei noastre spirituale. Noi urmarim aceste practici si astazi, si le impartasim copiilor nostri. Ele reprezinta o baza in calatoria noastra de expansiune constanta prin si catre Sursa Creatoare. Ele se bazeaza pe principiul ca toti suntem responsabili pentru propria noastra energie. Inainte ca acea constiinta unitara a celei de-a cincea dimensiuni sa poata fi complet integrata la nivel global, aceasta lucrare trebuie realizata la nivel individual, cu fiecare dintre voi. Aceasta este calea pe care fiecare persoana trebuie sa mearga pana la capat – si nimeni nu o poate face in locul vostru.

Pasul 1 este de a invata sa puneti intrebari in legatura cu cine sunteti si sa va indoiti de sistemul vostru de credinte – dar nu din nesiguranta egoului sau a mintii inferioare.  Trebuie sa formulati intrebarea care tasneste din adancurile inimii si apoi sa o rostiti din totalitatea sinelui vostru real, Sinele Divin. Apoi, trebuie sa fiti dispusi sa ascultati, cu acea parte din voi care acum este suficient de treaza pentru a auzi raspunsul. Nu asteptati sa vina o vreme din viitorul apropiat, sau indepartat, cand veti simti ca ati ajuns la un anumit nivel de iluminare. Nu asteptati o versiune ulterioara, a voastra insiva, mai evoluata – una despre care credeti ca ar fi mai pregatita pentru a primi acest raspuns.

Sunteti pregatiti acum, iar partii din voi care, in acest moment, este deschisa pentru raspuns trebuie sa i se ofere prilejul de a-l auzi. Veti primi raspunsul, doar daca intrebarea este serioasa si porneste din adancul inimii. Daca intrebarea nu este pusa intr-o stare de intentie spirituala pura, universul si propriul vostru Sine superior o vor considera doar o curiozitate mentala, sau o fantasma a ego-ului.

In timp ce puneti intrebarea, retrageti-va in Sinele vostru adevarat si eliberati-va de tot ceea ce “credeti” ca stiti despre voi. Acest prim pas se refera la transformarea care poate avea loc in starea de “a nu sti”. Aceasta practica se refera la posibilitatile infinite care sunt prezente in “a nu sti”. Voi sunteti, de fapt, si manifestarea fizica si esenta de suflet, cu toate ca v-ati uitat, partial, Sursa. Punand intrebari, va confruntati atat cu esenta, cat si cu manifestarea – si incepeti sa intelegeti si sa observati contradictia sacra pe care acestea o reprezinta.

Doar atunci cand veti accepta aceasta contradictie, veti ajunge la prima etapa de trezire in desavarsirea voastra. Aceasta desavarsire nu se refera la capacitate si fenomene metafizice. Acest prim nivel de desavarsire reprezinta experienta din interiorul inimii voastre, de a fi prezenti, in aceeasi respiratie, cu esenta voastra Divina si cu modurile in care o manifestati. Este recunoasterea, in fiecare moment, ca aceasta Divinitate este prezenta – chiar si intr-o manifestare fizica ce, aparent, serveste doar iluzia.

Pana cand, in aceasta aparenta contradictie, nu veti da dovada de compasiune fata de voi insiva si nu veti trai constienti ca sunteti purtatori atat ai spiritului, cat si ai manifestarii acestuia, sau a oricarei dimensiuni in voi insiva, e sigur ca nu acceptati energia, care este primul instrument al desavarsirii voastre. Pentru a deveni maestru, trebuie sa va amintiti de Sinele real si sa faceti asta in templul manifestarii voastre fizice, in acest timp si in acest spatiu. Inaltarea nu este nimic mai mult decat trezirea la adevarul Sinelui vostru Divin – in aceasta dimensiune sau in alta, in acest corp sau in oricare altul.

Fara compasiune fata de sine, cum poate cineva sa accepte toate contradictiile aparente care reprezinta adevarul lumii voastre? Fara compasiune de sine, cum poate cineva sa fie detinatorul atat al esentei a ceea ce sunteti, cat si al manifestarii exterioare, ce pare sa limiteze si sa inchida acea esenta in aceeasi inima si in acelasi spatiu de iubire nelimitata?

 Compasiunea fata de sine va impinge catre vibratie si Gratie Divina. Fuziunea dintre Pamantul fizic si taramurile eterice, ca si contopirea adevarului regasit cu puterea iubirii, va imping spre desavarsire. Un maestru este cel care recunoaste adevarul si Gratia Divina, care este peste tot in jurul lui, in plan fizic sau non-fizic.

Un maestru este cel care intelege in inima, dintr-o frecventa a recunostintei, ca singura dualitate care exista este cea intre a fi treaz si a continua sa traiesti intr-o iluzie. Cand vorbim despre iubire, incredere, credinta, compasiune, Gratie Divina si intelegere, nu ne referim la concepte intelectuale.

  • Compasiunea nu este o idee al carei timp a sosit. Compasiunea este o energie care creeaza mari oscilatii in tesatura universului nostru.
  • Gratia Divina nu este o notiune religioasa sau o promisiune, ci o energie palpabila, ce poate fi observata si folosita in lumea care va inconjoara.
  • Credinta si increderea nu sunt promisiuni sau intelegeri ce trebuie respectate. Ele sunt frecvente care alimenteaza fiecare respiratie a voastra, in plan fizic. Cu fiecare inspiratie si expiratie, sufletul vostru respira Divinul.
  • Recunostinta nu inseamna declaratiile politicoase pe care le invatati cand sunteti mici. Este o recunoastere energetica, in fata universului, ca voi sunteti perfect echilibrati cu Sursa.
  • Iubirea nu este o declaratie religioasa sau romantica. Iubirea este exact energia care pune in miscare intreaga creatie.

Pentru cei mai multi dintre voi va fi necesar un angajament constant, in vederea recunoasterii si adoptarii efective a acestor frecvente. Va fi nevoie de alegerea zilnica si constienta de a ramane treaz si de a va respecta pe voi insiva si intreaga creatie, traind in integritatea acestor energii. Dar si asta este tot responsabilitatea Sinelui despre care vorbim. Ati petrecut mii de vieti, practicand nenumarate moduri de a trai. Ati parcurs ritualuri si initieri, ca modalitati de accedere la taramuri superioare de a fi. Acum, va spunem ca riturile si ritualurile, regulile si scolile misterelor, codurile si secretele nu mai exista. Raspunsurile pe care le cautati sunt in voi. Singura practica spirituala ce trebuie urmata acum este cea care va trezeste la acest adevar.

In Telos si in toate comunitatile lemuriene din aceasta dimensiune, noi trebuie ca, in fiecare zi, sa ne afirmam alegerea de a fi treji si in comuniune cu Sursa. Aceasta alegere manifesta paradisul in care traim. Lumea noastra este asa cum o cream, clipa de clipa.

Pasul doi este recunoasterea si demontarea credintei in tot ceea ce “credeti ca stiti” in acest moment. Acest urmator pas este, intr-adevar, un salt de credinta.

In copilarie, sufletul trece prin faze de transformare. Dupa nastere, incepeti sa invatati ca sunteti intr-un loc plin de limitari, de confuzie si separare de inima si sufletul vostru. Invatati sa relationati folosind mintea si intr-un cadru specific de timp. Initial, viata devine izolare, pana ce recunoasteti Tot ceea ce este Sursa voastra si a universului. Sinele vostru real este etern si nelimitat.

Desavarsirea nu inseamna “sa stii” totul, asa cum cred unii dintre voi. Viata este un proces in continua desfasurare. Creatorul este intr-o stare perpetua de creatie, la fel ca si voi. Adevarata desavarsire inseamna sa intelegi cum sa folosesti atat ce este in interiorul tau, cat si in exterior. Adevarata desavarsire presupune “sa stii”, pe moment, doar ceea ce este potrivit pentru acel moment.

Pasul trei este unul sacru. Este experienta comuniunii cu sufletul tau, ca o cale de acces catre Sinele tau Divin.

Sufletul tau contine toate emotiile traite vreodata de tine, si apeleaza la toata experienta in trecut, pentru momentul prezent. In demontarea sistemelor de credinta care va limiteaza. Acestea pot fi credintele celorlalti despre voi, sau credintele voastre neplacute despre voi insiva. Pot fi credinte despre lumea din jurul vostru, sau despre calatoria spirituala. Aceste credinte trebuie enumerate fara a le judeca, fara a le eticheta drept “bune” sau “rele”.

Sapati adanc pentru sistemele de credinta subtile si descoperiti straturile, unul cate unul. Fiti necrutatori, dar onesti si plini de compasiune, deoarece nimic nu ramane ascuns in vibratia celei de-a cincea dimensiuni. Purtati aceasta lista cu voi si continuati sa adaugati puncte noi, pana cand considerati ca este completa.

S-ar putea sa nu doriti sa descoperiti credintele in care v-ati invaluit atat de atent, pentru a va proteja. Insa fiecare dintre aceste credinte, poseda o parte din energia, din forta voastra Divina, de care aveti nevoie pentru o trezire completa. Si astfel, a sosit momentul sa incepeti sa revendicati adevarul despre cine sunteti – nu din punct de vedere intelectual, ci energetic.

Inainte de a te detasa permanent de convingerile tale, trebuie sa-ti iei inapoi energia retinuta de ele; altfel, o parte din tine va continua sa fie separata de tine.

Sufletul vostru este, intr-adevar, o cale de acces catre trezirea adevarata a Sinelui real, deoarece el opereaza atat in constiinta separarii, cat si in cea Divina. Este un mecanism care tine seama de integritatea Sinelui si pastreaza tot ceea ce considerati pozitiv si negativ in cadrul perceptiei si al experientei. El face asta cu atitudine neutra si compasiune neconditionata.

Sufletul pastreaza experienta si emotiile tuturor alegerilor pe care le-ati facut in aceasta viata si in toate celelalte intrupari din evolutia voastra. El detine intelegerea alegerii pe care ati facut-o, la momentul cand fiecare sistem de credinta a fost intiparit in ego. Ego-ul nu creeaza tipare de credinta din rautate sau judecata. De-a lungul eonilor de separare, el a preluat rolul de protector. Ego-ul a fost ocrotitorul individualitatii, pentru o planeta si o rasa care au ales aceasta experienta. Dar acum a sosit vremea unitatii de constiinta. Sunteti chemati sa vindecati tot ce va tine legati de trecut.

Acum va sugeram sa faceti o alta lista, cu ceea ce, in adancul inimii, stiti ca este adevarat in ceea ce va priveste. Tot la fel, nu emiteti judecati. Cercetati diferenta dintre ceea ce credeti ca stiti deja cu mintea si adevarata cunoastere ce vine din unitatea cu esenta voastra Divina. Pentru a realiza aceasta lista, trebuie sa patrundeti din nou sub straturile de limitare si sa dati la o parte vechi invataturi si paradigme de a fi. Trebuie sa ascultati – din motive absolute simple si pure.

Lista nu va veni in cuvinte, din minte, cum s-a intamplat la prima – ci din inima, sub forma de vibratie. Aceasta vibratie va deveni din ce in ce mai inalta si mai pura, pana ce veti simti un ton care va exprima atat de limpede un adevar de netagaduit, incat veti simti cum totalitatea fiintei voastre se extinde. Doar atunci puteti sa adaugati inca un punct pe lista, intrucat doar atunci veti “sti” cu adevarat.

De acum inainte veti completa mereu lista, deoarece ea va continua sa evoluaeze, pe masura ce va treziti. Valurile de energie create de aceasta lista vor calatori prin timp, prin spatiu si prin toate dimensiunile care cuprind evolutia sufletului vostru. Cel mai important este ca aceasta lista va purta energia voastra. Veti incepe sa traiti intr-o stare de asemenea integritate, incat nimeni nu ii va putea contesta adevarul. Va deveni un instrument binecuvantat al desavarsirii voastre.

Prin intermediul acestei practici, experienta de negativitate a ego-ului va deveni tot mai evidenta. Ce este negativitatea – altceva decat o oglindire perfecta a credintelor limitate? Ce este negativitatea – altceva decat o judecata creata de ego, pentru a se proteja? Repet, compasiunea fata de sine trebuie sa devina tovarasul vostru iubitor, care va intreaba cu o voce blanda: “Este acesta adevarul real despre cine sunt eu?”

In acest context, veti crea o a treia lista cu judecatile pe care le mai aveti inca de la adresa voastra. Acest urmator nivel de trezire ofera prilejul pentru o vindecare mai completa. Lasati-va sufletul deschis si inocent sa va indrume acum. Aceasta a treia lista nu este o povara. Gratie ei, cunoasterea capata aici, experienta uniunii cu sufletul, va sunt disponibile instantaneu. In realitate, a va oferi acest dar – in adevar si iubire – poate fi o experienta extatica.

Transformarea si libertatea care se manifesta atunci cand judecatile sunt vindecate, pot aduce o accelerare a calatoriei voastre de trezire, ce devine un dar nepretuit. Aveti rabdare cu aceste judecati si cu tot ceea ce nu este inca rezolvat in inima voastra. Veti incepe sa indragiti procesul insusi. Veti vedea aceste judecati sub forma de oglinzi care vi se prezinta prin intermediul modului in care judecati lumea din afara. Lucrati cu instrumental oferit de compasiune si lasati transmisia de Gratie Divina sa va invaluie. Apoi, lasati sa se desfasoare transformarea judecatii.

Cum puteti intruchipa puritatea iubirii intr-un mod fizic, daca judecati totul? Cum puteti mentine viziunea sacra a sinelui vostru adevarat, care este samanta intregii creatii, daca judecati? Chiar daca judecati judecata, tot iesiti din vibratia care este adevarul vostru. Chiar daca veti considera ca judecata este una pozitiva, ea tot mai poarta o energie care va limiteaza experienta. Fara judecata, veti vedea curand in voi, lumina cu care doriti sa luminati intregul Univers.

In Telos, noi nu “stim” totul cu mintea, dar lasam ca fiecare experienta sa fie privita de inima dintr-o perspectiva noua – fara a judeca, sau a avea asteptari. Simtim adevarul fiecarei experiente, pe masura ce ea se desfasoara, pornind dintr-un loc mai profund, in timp ce incercam sa atingem energia care este peste tot in jurul nostru. Si noi suntem in tranzitie, exact ca si voi – si evoluam exact ca voi si ca planeta.

Noi am integrat energia increderii, de-a lungul a nenumarate vieti de practica, astfel incat experientele pe care le avem cu energiile Sursei se adancesc permanent. Cu ajutorul muncii rabdatoare si pline de compasiune – cu noi insine si cu copiii nostri – am invatat ca se poate castiga o intelegere si o constienta din ce in ce mai profunde. Noi nu ne limitam prin credintele ego-ului si, prin urmare, suntem tot timpul inconjurati de infinitatea Sursei.

In evolutia noastra, am invatat multe despre centrul inimii si modul in care functioneaza el, in plan fizic. Am invatat multe despre rolul adevarat al mintii inferioare si cum sa lacram cu ea – nu pentru ea. Am invatat, in termeni practici, ca mintea este o camera plina de intrebari, iar inima este o biblioteca plina de raspunsuri. Am invatat sa ne iubim intrebarile si sa ne pretuim raspunsurile pe care inima le da la fiecare intrebare.

Din multa practica, am invatat sa vedem totul din perspectiva compasiunii si increderii, deoarece acestea sunt adevarate energii care ne fac puternici. Prin practica de a nu emite judecati, am invatat sa acceptam toate energiile sinelui, sa iubim si sa fim constienti de indoiala si teama, atunci cand ele apar. Am invatat ca sinceritatea este sinonima cu lipsa de judecati, ca aceasta sinceritate trebuie sa inceapa cu Sinele si ca cea mai mare sursa de intelepciune salasluieste in inima noastra. Am integrat si am devenit aceasta intelegere, prin practicarea ei continua.

Am lucrat cu aceste practici in fiecare zi, pana cand ele au devenit parte din constiinta noastra. Ne jucam cu ele in fiecare zi, in cadrul interactiunilor noastre constiente cu ceilalti. Daca descoperim ca exprimam, in gand sau fapta, o atitudine sau sistem de credinta, in loc de adevarata cunoastere a inimii, cercetam imediat actiunea sau gandul opus.

Maestrul aduce in calea lui toate vietile si experientele sufletului. La nivelul de evolutie la care voi si planeta va gasiti in prezent, aceasta integrare a experientei si intelepciunea pe care o castigati din ea se intampla instantaneu. Toate vietile voastre sunt legate de cea actuala, iar voi le modificati pe toate, prin aceste practici. Acest lucru va este pus la dispozitie, acum, ca un mijloc de trezire. Tot ceea ce are loc in viata voastra si in lumea din jur – chiar si ceea ce considerati a fi iluzie – este un dar pentru constiinta voastra, aflata intr-un proces de evolutie.

Sunteti oglindirea suprema a dimensiunii voastre. La fel cum noi am facut alegerea constienta de a manifesta oglindirea completa a Inaltarii pe taramul nostru, in societatile noastre si in noi insine, trebuie ca si voi sa va uniti acum, intr-un mod responsabil, cu Inaltarea planetei voastre. Trebuie sa doriti sa va treziti acum la iubirea Divina si la adevarul care sunteti. Trebuie sa doriti sa indepartati orice obstacol sau limitare a Sinelui, care va impiedica sa manifestati acest adevar in plan fizic, in acest moment. Trebuie sa vreti, din adancul inimii, sa fiti o parte din oglinda umana pe care o creati, pentru ca, pe niveluri aflate dincolo de intelegerea voastra, reprezentati cea mai mare intelegere colectiva a Fortei Divine, pe care a cunoscut-o vreodata planul fizic al Pamantului.

Va pregatiti inimile pentru a deveni pamantul sacru pe care vor pasi, curand, multimi. Trebuie ca, mai intai, sa primiti propria urare de bun venit Acasa, inainte de a le putea arata celorlalti drumul catre tinta lor. Revendicati acum partile din voi care au fos tinute separate de vibratia pura a iubirii si a increderii.

Fiecare alegere revolutionara de pe aceasta planeta, priveste Sinele. Mintea nu poate intelege aceste schimbari – dar inima poate. Cine sunteti, ceea ce recunoasteti ca sunteti, se va schimba exponential, cu o Gratie si o putere fara precedent, atunci cand veti recunoaste aceste adevaruri. Aceste noi perspective vor activa apoi sirurile ADN-ului vostru, care au ramas in stare latenta, asteptand momentul de acum. Fiecare lant de ADN uman este menit sa dezvolte foarte rapid corpul fizic, pe baza mutatiilor de constiinta. Din acest motiv, transmisiile  de energie indreptate catre aceasta planeta se amplifica in fiecare zi. Sistemul imunitar si organele invata sa respinga orice vibratie sau constiinta care nu recunoaste cine sunteti voi cu adevarat.

Ca si noi, puteti acum sa va creati pe voi insiva sanatosi, fara boli – dar asta doar atunci cand constiinta voastra este acordata la aceasta libertate. Puteti acum sa interactionati cu dimensiunile multiple care alcatuiesc matricea universului vostru – dar asta numai daca sunteti treji fata de propria matrice energetica. Ne adresam acum tuturor celor care se lupta cu anumite tipuri de oboseala, ce par sa fie in dezacord cu acest adevar.

Aceasta oboseala nu pleaca de la corp, desi corpul va invata sa o reflecte, daca o va simti suficient de mult. Aceasta oboseala este o golire de energie, care apare din cauza dezechilibrului cu Sinele. Viata traita in fiecare zi, in afara frecventelor iubirii si increderii, compasiunii, recunostintei si Gratiei Divine, va epuizeaza. Alegerea unei practici spirituale zilnice – care va dizolva credintele restrictive si judecatile ce va impiedica sa accesati aceste energii Divine – va opri procesul de reducere a energiei voastre fizice vitale. In schimb, aceasta alegere va va insufleti. Ea va va re-alinia sistemul, ca si cum ai alinia tevile de apa, astfel incat, energia pe care o doriti sa circule din nou, cu usurinta.

Pasul patru al acestei practici este format din trei parti.

In fiecare dimineata, la rasarit, ramaneti o vreme in singuratate, pentru a contempla starea voastra de a fi – sincer si fara judecata. Cereti ghizilor, echipelor de sprijin – cum suntem noi, de exemplu – si propriul Sine superior, sa elimine vechile credinte si limitari care nu va mai sunt de folos. In fiecare dimineata, cereti universului sa va ofere o noua perspectiva si fiti intr-o stare de a nu sti cu mintea, ci de a sti cu inima. Cereti universului sa va ofere oglinzi simple si armonioase, in acolo unde este nevoie sa va treziti complet constiinta. Si cereti ca, pe parcursul zilei, energia fizica sa creasca proportional cu lucrarea constienta pe care o faceti cu voi insiva.

Pe parcursul zilei, lucrati regulat cu energiile iubirii, increderii, credintei, compasiunii, Gratiei Divine si recunostintei. Chemati in voi – in corpul fizic, in celule si in ADN – cele mai pure vibratii ale acestor energii. Voi creati o amprenta energetica in corp. In consecinta, stergeti inregistrarile vechi – frecvente si credinte care v-au limitat – si imprimati potentialul deplin a cine sunteti cu adevarat.

De-a lungul zilei, fiti constienti de vibratia generata de fiecare gand, cuvant, sau fapta. Invatati sa recunoasteti ce anume va amplifica energia si ce v-o saraceste.

In fiecare seara, recunoasteti si acceptati, cu profund respect, tot ceea ce v-ati oferit in acea zi. Recunoasteti ca, prin acest proces de a va darui voua insiva, ati daruit intregii Creatii. Apoi, propuneti-va ca, in timp ce dormiti, sa continuati sa integrati prin intermediul inimii, toata intelepciunea noua, recunoscuta in acea zi. Cereti ca celulele inimii voastre fizice si lanturile de ADN fizic sa se dezvolte, pentru a cuprinde noua voastra vibratie si ca aceasta evolutie sa se desfasoare in toate timpurile, spatiile si dimensiunile.

 Astfel, veti inlocui vechile tipare si inregistrari, care nu va mai reprezinta cu adevarat. Entitatea care sunteti se va schimba zilnic, iar noua frecventa, in comuniune cu cele ale tuturor celor din jurul vostru, va fi simtita in intregul univers si in toate celelalte, inapoi la energia Marelui Soare Central si a Creatorului insusi. Va cerem, cu compasiune, sa recunoasteti ca folosirea acestor practici nu inseamna sa va fortati sa accesati o alta constiinta. Practica inseamna sa fiti de acord sa va deschideti in fata potentialului nelimitat care exista deja in fiecare dintre voi.

Aceste exercitii nu trebuie facute secvential, ci simultan. Dupa ce le-ati practicat pe fiecare, individual, timp de o zi, practicati-le impreuna, pe parcursul zilelor urmatoare. Apreciati-va pentru aceasta munca si pretuiti adevarul vostru trezit, care va exprima fiinta reala si noua lume care va inconjoara.

Constiinta unimii poate fi concretizata doar in vibratia dimensiunii a cincea, de catre inimi care se iubesc – iar inimile se pot iubi una pe cealalta, doar cand, mai intai, se iubesc pe ele insele. Acesta este motivul pentru care petrecem asa de mult timp cu voi si va oferim, astazi, atat de multa energie. Pe masura ce veti lucra mai mult cu egoul si cu mintea voastra inferioara, veti deveni mai vii din punct de vedere spiritual. Doar intr-o lume in care poti, prin intentie constienta, sa permiti fiecarui gand, cuvant si fapta sa manifeste iubirea, increderea, Gratia Divina, credinta, compasiunea si recunostinta, care exista neconditionat in voi, veti ajunge in dimensiunea a cincea.

Adama, inalt Preot in Telos prin Aurelia Louise Jones, in ”Metode si practici pentru a V-a dimensiune”

💕💕💕

Practica Sinelui in evolutie

Stapanirea treaza a energiilor iubirii, increderii, credintei, compasiunii, Gratiei Divine si recunostintei.

Aceste exercitii nu trebuie facute secvential, ci simultan. Dupa ce le-ati practicat pe fiecare, individual, timp de o zi, practicati-le impreuna, pe parcursul zilelor urmatoare.

Pasul unu – invatati sa puneti la indoiala ceea ce stiti.

–      Eliberati-va de tot ceea ce “credeti” ca stiti despre voi.

–      Puneti intrebari care vin din adancul inimii voastre.

–      Ascultati cu acea parte din voi care este suficient de treaza pentru a auzi raspunsul.

Pasul doi – recunoasteti si demonstrati sistemele voastre de credinta.

–      Fiti dispusi sa eliminati toate straturile de iluzie acumulate, care va ascund de adevaratul “voi insiva”.

–      Acceptati, cu multa compasiune, toate celelalte posibilitati de creatie la care mintea voastra umana nu s-a trezit inca.

–      Dezvoltati in voi credinta ca sunteti maestri capabili sa co-creeze, impreuna cu universul, tot ceea ce este posibil.

Pasul trei – traiti comuniunea sacra cu sufletul vostru, cu o cale de acces catre Sinele Divin.

–      Faceti o lista cu sistemele de credinta care va limiteaza si revendicati-va energia din ele.

–      Faceti-va o alta lista cu ceea ce stiti, in adancul inimii, ca este adevarat despre voi insiva.

–      Faceti o lista de judecati pe care le mai aveti inca, la adresa propriei persoane.

Pasul patru este format din trei parti:

–      In fiecare dimineata, la sculare, ramaneti o vreme in singuratate, pentru a va contempla starea de a fi – sincer si fara a judeca.

–      Pe parcursul zilei, lucrati regulat cu energiile iubirii, increderii, credintei, compasiunii, ale Gratiei Divine si ale recunostintei.
–      In fiecare seara, recunoasteti si acceptati, cu respect profund, tot ceea ce v-ati oferit peste zi.

 

7 gânduri despre „Practici din Telos, pentru evolutia Sinelui

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.