Daruieste-ti Iubirea

17362418_10155110495903185_2829367986754156116_nMi-a luat ceva timp sa inteleg rostul acestei lumi, fara valurile iluziei. Am urmat firul minunii asa cum imi place sa spun si am pasit inainte cu incredere, fara sa stiu ce ma asteapta, fara sa am nici cea mai mica urma de teama. Am pasit in vid stiind ca acolo e Dumnezeu.

Dincolo de valurile acestei lumi, se afla o lume incredibil de frumoasa, o lume extraordinara, asemeni Shamballei, taramul maestrilor. Am patruns in aceasta lume cand lumea in care m-am nascut nu m-a putut primi. Aceasta lume m-a hranit si m-a sustinut continuu cu Iubire, acea Iubire divina.

Am invatat de la Maestrul Omraam Mikhael Aivanhov, cum sa onorez aceasta lume divina, cum sa imi trezesc natura mea mea divina,  cum sa cresc in Lumina si sa ma hranesc din ce in ce mai mult cu Iubire. Imi era greu sa cred ca este posibil, ca un maestru care nu se mai afla in acest plan, sa transmita atat de multa iubire, ocrotire, ghidare…. Imi era greu sa cred, si lacrimile imi curgeau fara incetare, cum este posibil ca tatal meu, sa nu imi poata darui ceea ce maestrul imi daruieste neconditionat : Iubire care vindeca, care transforma totul in aur, care imi hraneste intreaga fiinta. Este posibil pentru ca el insusi este Iubire. Il port in sufletul meu cu adanc respect si impartasesc cu mult drag tot ceea ce m-a invatat.

De la meastru am invatat cum sa ma apropii mai mult de Dumnezeu. Iar Iubirea pentru El arde ca o torta inauntrul meu. Doar Rumi a putut exprima atat de frumos aceasta Iubire. Maica, Sfintii, Ingerii, Maestrii sunt atat de aproape de noi.

Acesta Iubire mi-a vindecat sufletul si simt sa impartasesc aceasta cu voi. Sunt dovada vie ca nimeni nu este pierdut. In aceasta Iubire, totul devine posibil si mai ales, sa intelegem lumea asa cum a creat-o Dumnezeu.

Alaturi de darul vietii, Dumnezeu a pus in fiecare Speranta si Liberul Arbitru pentru ca fiecare sa poata alege sau nu, cel mai pretios dar pentru sine in aceasta viata, Iubirea !

„Nu ma cauta intr-o forma umana

Eu sunt inauntrul privirii tale

Ne e loc pentru forme cand exista aceasta imensa iubire „(Rumi)

Cu mult drag,

Karyn

2 gânduri despre „Daruieste-ti Iubirea

  1. Intelepciune!, Da, este intelepciunea inimii. Ea reprezinta gandul suprem al fiintei Om care este egalul lui Dumnezeu. Sfantul Duh este IUBIREA daruita de Dumnezeu omului. Da, acesta este sensul vietii omului pe planeta numita PAMANT – sa ne iubim pe noi, sa daruim iubire celor din je langa noi, Toti avem acest dar in inimile noastre, inimi al carui motor functioneaza cu acest minunat dar. Depinde doar de om cat sa iubeasca si cat nu. Cu cat iubesti mai mult, cu atat mai mult totul este in jurul tau LUMINA. Lumina si iar Lumina. Cand daruiesti lumina ta celor din jurul tau, primesti de trei ori mai mult, de o mie de ori mai mult. Iubind, simti cum traiesti cu adevarat.Iubirea te hraneste, te hraneste spiritual, simti cum te inalti, totul in jurul tau infloreste, totul invie si te ridica in inaltul cerului azuriu, simti ca iti trece prin toate celulele corpului tau minunatele raze de lumina ale soarelui. Si cand ne gandim ca Domnul, Dumnezeul Nostru ne-a facut pe noi, natura din jurul nostru, Universul din prea plinul IUBIRII LUI.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.