Saint Germain si Flacara Violet

headway-imported-image500

La inceputul zorilor Erei Varsatorului, Saint Germain a primit de la Lorzii Karmei, posibilitatea de a elibera cunoasterea Flacarii Violet in afara Retreat-urilor Interioare ale Marii Fratii Albe sau ale Scolii Misterelor.

Saint Germain (Sfantul Frate) este Cohanul (Lordul) razei a saptea, Mestrul Alchimist al focului sacru care poarta darul Flacarii Violet pentru transmutare, ierarhul Erei Varsatorului. Flacara sa geamana este Lady Portia, doamna Justitiei

Saint Germain a fost un mare preot in Atlantida in Ordinul lui Zadkiel; Hesiod, poet grec in perioada 700 i. Hr; Platon,  cel care a infiintat prima scoala de filosofie din Athena (427-347 i. Hr); profetul Samuel; Sfantul Iosif, sotul Maicii Domnului si gardian al lui Iisus;  Sfantul Alban, primul martir al Marii Britanii; Proclu, mare filosof grec (410-485 i. Hr) care a scris pe larg despre filosofie, astronomie, matematica si gramatica in Atena; Merlin, profetul si consilierul Regelui Arthur. Mai recent, a fost Roger Bacon (1220-1292 AD) filosof, reformator educational si om de stiinta experimentala, Cristofor Columb (1451-1506 AD), Sir Francis Bacon (1561-1626 AD) filosof, om de stat, eseist si maestru literar, autor al pieselor shakespeariene. Francis Bacon, numit si cea mai mare minte pe care Occidentul a avut-o vreodata; si nu in ultimul rand Contele Rakoczy.

Castelul Rakoczy se afla la poalele Muntilor Carpati din Transilvania, in Romania. Inainte de scufundarea Atlantidei, Saint-Germain se spune ca ar fi venit aici purtand flacara libertatii sub indrumarea directa a Marelui Spirit Divin. Saint Germain s-a reintors aici in secolele urmatoare si sub îndrumarea maestrului sau, a redescoperit Flacara. A construit un templu eteric, pentru protectie, care se afla in forma de cruce malteza. Acest templu este considerat o fantana spirituala numita de catre cautatori „fantana tineretii vesnice”. Aici sunt consacrate inregistrari ale civilizatiilor trecute dar si planurile Epocii de Aur care urmeaza sa vina.

Saint Germain a transmis prin chanelling, ca pentru multi, o mare parte de karma a fost echilibrata, iar in profunzimea chakrei inimii vom incepe sa activam, o noua perceptie a iubirii, a compasiunii si a sensibilitatii fata de viata si Planeta Pamant, o noua perceptie sfanta asa cum este flacara preotiei din Ordinul lui Melhisedec. In acest mod vom putea sa dizolvam ignoranta si problemele densitatii mentale putand sa ne intoarcem complet catre calea maiestriei, catre Dumnezeu.

Flacara Violet a ajutat la purificarea relatiilor din cadrul familiei si a servit la eliberarea si echilibrarea unei parti importante de karma provenita din suferintele vechi ale lumii. Flacara Violet contine Flacara Dreptatii si a Justitiei lui Dumnezeu, astfel Flacara Violet vine intotdeauna ca o sabie cu doua taisuri pentru a separa realul de ireal …

Este imposibil de enumerat toate beneficiile Flacarii Violet si alchimia pe care o produce in personalitate. Flacara Violet purifica problemele psihologice din copilaria timpurie si incarnarile anterioare, care au creeat santuri adanci in constiinta noastra. 

violet-flame-chalice

Iata mantra pentru practica spirituala cu Flacara Violet, pentru transmutarea erorilor din trecut personale si planetare din gandire, simtire si actiune: „Eu sunt o fiinta a Flacarii Violet, Eu sunt puritatea pe care Dumnezeu o doreste”

Flacara violet este esenta celor sapte raze. Exact asa cum o raza de soare care trece printr-o prisma se reflecta in cele sapte culori ale curcubeului, la fel si lumina spirituala se manifesta in sapte raze. Fiecare raza are o culoare, o frecventa si o calitate specifica a constiintei lui Dumnezeu. Cand o invocam in numele lui Dumnezeu, ea coboara ca o unda de energie spirituala si explodeaza in inima noastra intr-o flacara spirituala, ale carei calitati sunt compasiunea, iertarea, dreptatea, libertatea si transmutarea.

De fiecare data cand ii adresam rugaciuni lui Saint Germain, el ne aduce multe daruri ale Spiritului: bucuria lui, diplomatia si creativitatea. Timp de aproape sapte zeci de ani, Saint Germain ne-a pregatit pentru a intra in epoca Varsatorului, in care vor domni pacea, libertatea si iluminarea. La inceputul anilor 1930, el i-a aparut lui Guy Ballard si i-a dat prima invatatura despre Flacara Violet.

“Folosirea Flacarii Violete mistuitoare este mai valoroasa pentru voi si pentru intreaga omenire decat toata avutia, tot aurul si toate nestematele planetei.” (Saint Germain)

Maestrii ne spun ca atunci cand corpurile fizice si spirituale sunt  blocate si impovarate de energia si karma negativa, vibratia electronilor din cele patru corpuri inferioare este incetinita. Atunci incepem sa intram in rezonanta mai mult cu negativitatea si mai putin cu energia cosmic pura, care vine de la Prezenta lui Dumnezeu, iar in cele din urma ne putem imbolnavi. Cu cat se acumuleaza mai multa substanta in cele patru corpuri inferioare, cu atat frecventa de vibratie este mai scazuta si devenim mai impovarati.

Flacara Violeta transmuta toata negativitatea gazduita in oricare parte a corpurilor noastre spirituale si fizice. Sunt incluse aici toate elementele negative, de la negarea de sine pana la virusii fizici. Intrand in actiune, Flacara Violet trece prin spatiile infundate dintre electroni si nuclee. Ea indeparteaza aceste particule de substanta densa din corp si le dizolva. Procesul acesta transmuta energia negativa in energie pozitiva si in reda puritatea initiala. (Mark and Elizabeth Clare Prophet, Saint Germain, and the Violet Flame).


4 gânduri despre „Saint Germain si Flacara Violet

  1.  Multumesc pentru mesaj!!! Foarte interesant!!!SE fac initieri cu flacara violet? La multi ani!Un nou an plin de lumina, iubire si armonie divina! Cu deosebita consideratie,Simona Pricop

    Apreciază

  2. Destul de interesant!
    Multumesc!
    Doar ,că la sfarsitul articolului apare fraza:”Meditație cu Saint-Germain” si când apas ,pentru a accesa meditația, nu apare nimic.
    Nu se deschide linkul.
    E o eroare cumva?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.