Initiere la distanta in cele 7 Raze ale Arhanghelilor

uriel

Ingerii sunt fiinţe de inalta vibratie de lumina pura care provin din dimensiunea a saptea. Frecvenţa lor este mult mai mare decat a noastra, iar acesta este si  motivul pentru care noi nu ii putem vedea sau auzi, în condiţii normale. Existenţa lor, a fost documentată din timpuri stravechi, într-o multitudine de tradiţii, religii, culturi şi sistemele de credinta.

Cu bucurie voi incepe sa transmit din nou la distanta Initierile angelice. Iar una din cele mai frumoase, „cele 7 Raze ale Arhanghelilor” o voi transmite catre voi in dar, Sambata 15 martie 2014, ora 11.00.

Arhanghelii sunt fiinţe maiestuoase care întruchipează atribute divine şi sunt în serviciul omenirii pe pământ. Ei lucrează neîncetat să învingă răul şi să avanseze binele. Arhanghelii ne precedă cu milioane de ani şi se prezintă a fi primii noştri învăţători pe calea spirituală. Sunt de asemenea descrişi ca arhitecţi divini, pe care Dumnezeu îi foloseşte pentru a schiţa şi executa planurile pentru proiectele sale. Ei sunt constructori cosmici şi proiectanţi în cel mai măreţ sens al cuvântului, favorizând către minţile noastre amprenta divină pentru fiecare încercare, efort, de la cel mai mic la cel mai mare.

Toţi Arhanghelii sunt şi vindecători care vin ca maeştri chirurgi pentru a vindeca sufletele şi cele patru corpuri joase ale noastre – eteric, mental, emoţional şi fizic. Imaginaţi-vă puterea Arhanghelilor, care pentru milioane de ani nu au făcut nimic altceva decât să afirme realitatea lui Dumnezeu şi să dezvolte lumina spirituală în fiinţa lor. Apoi când sunt în mijlocul nostru, dirijează către noi şi ne purifică transmiţând imensele fluxuri de lumină pe care le-au cultivat. Folosind lansarea de energie de la îngeri în mod corect ne poate ajuta în a face un mai mare progres în viaţa noastră de zi cu zi şi pe calea spirituală.

Modalitatea de inscriere prin lasarea unui comentariu la aceasta postare. Manualul il puteti descarca aici : Cele 7 Raze ale Arhanghelilor (in manual gasiti si procedura de primire a initierii)

Cu multa dragoste pentru voi, consacru toate aceste energii celui mai inalt scop divin, al tuturor

Karyn

244 de gânduri despre „Initiere la distanta in cele 7 Raze ale Arhanghelilor

  1. Draga Karyn,
    Ma numeesc Aurora Veturia Suta si doresc sa primesc aceasta initiere.Iti multumesc cu iubire si recunostinta pentru tot ce faci pentru noi.

    Apreciază

  2. dragii mei,

    Cum sa primiti Initierea :
    Pregatiti-va sa va retrageti intr-un loc unde sa nu fiti deranjati, timp de 30-45 minute. Inchideti-va telefoanele si rugati persoanele apropiate sa nu va deranjeze. Puneti o muzica de relaxare daca simtiti nevoia si ardeti esente sau lumanari, daca simtiti ca acest lucru va ajuta sa va relaxati. Chiar inainte de timpul fixat pentru conexiune, faceti-va comfortabili si relaxati-va intregul corp si mintea. Postura sa fie verticala cu coloana dreapta, nu intins pe jos sau in pat. Va puteti aseza pe un scaun sau fotoliu cu mainile in postura de rugaciune.

    La momentul fixat ora 11.00, spuneti tare sau incet :
    „Sunt pregatit(a) sa primesc Initierea in cele 7 Raxe ale Arhanghelilor, ce imi este trimisa mie de (Karyn Maria Taulescu)”.

    Apoi pur si simplu inchideti ochii si lasati ca eu sa fac conexiunea. Aceasta conexiune, are loc pe parcursul a 30-45 minute, acest lucru depinzand de la persoana la persoana. Puteti simti oricare din Arhangheli in jurul vostru si s-ar putea ca sa vizualizati Culori ce va apar, insotite de senzatii de caldura, curaj si protectie. Dupa ce simtiti ca legatura se sfarseste, multumiti Arhanghelilor ca au fost langa voi si reveniti la realitatea inconjuratoare incet. Beti multa apa dupa Initiere.

    Toti cei 7 Arhangheli sunt acum accesibili voua, in mod constient, ori de cate ori le veti cere asistenta si ajutorul. Pentru a invoca oricare dintre cei 7 Arhangheli, pur si simplu vizualizati corpul vostru, de la cap si pana la picioare, invaluit in culoarea lor si simtiti energia lor cum va inconjoara.

    Va imbratisez cu dragoste,
    Karyn Maria Taulescu

    Apreciază

  3. Sper ca aceasta initiere, pe care mi-o doresc din suflet, sa contribuie la cresterea mea spirituala.Multumesc mult.Mariana Nicula

    Apreciază

  4. Am plans de fericire, Karyn.M-a inundat lumina si..TOTI ARHANGHELII… dar Metatron cu razele lui,m-a facut sa privesc in adancul sufletulu si sa-l vad pe El, … nici nu pot sa descriu, …instantaneu imi curg lacrimile si o caldura binefacatoare ma cuprinde, parca a coborat DUMNEZEU pe PAMANT si m-a ales si pe mine sa ma purifice, sa ma imbratiseze, sa ma iubeasca asa cum numai EL stie.Sunt asa de fericita si am un nod in gat acum, dar in timpul initierii m-a impresurat culoare dupa culoare…indigo, galben stalucitor, verde pal si roz, siclam cu mov si alb…o feerie …a fost o calatorie initiatica, am vazut munti si vai prtocalii…un chip alb auriu cu niste ochi superbi…nu-mi venea sa mai deschid ochii…DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE KARYN.
    MULTUMESC.

    Apreciază

  5. Draga Karyn, eu nu am fost pe faza la ceea ce tu ai daruit …insa andraznesc sa te antreb daca mai fci aceasta initiere la distanta ? multumesc .

    Apreciază

  6. Oricum multumesc pentru raspuns dar te astept cu drag la distanta . Divinitatea din mine saluta toti si tot ce exista an creatie !

    Apreciază

  7. Buna seara! Numele meu este Maria Claudia Albulescu si doresc si eu aceasta initiere! Multumesc!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.