Iti amintesc Cine esti

573995030_4965dab91b

Sunt momente cand ne simtim nepunciosi in fata incercarilor vietii… cand orice am face nimic nu merge… , atatea ganduri, atatea sfaturi, atatea pareri… Dar sufletul inauntru plange.  Sa ingenunchem impreuna in fata propriului suflet  si cu toata credinta sa lasam totul in grija lui Dumnezeu. Sa ne rugam din tot adancul fiintei si sa ne daruim cu totul Lui.

Caci El ne aminteste cine suntem…

„Tu esti scanteia de lumina din mintea Mea. Tu esti scanteia de lumina din inima Mea. Cand vei fi in stare sa accepti asta, cand te vei putea considera drept microcosmosul in macrocosmos, vei inceta sa te minimalizezi si sa gandesti rau despre tine. Iti vei da seama ca esti facut cu adevarat dupa chipul si asemanarea Mea, ca suntem un tot si ca nimeni nu ne poate separa. Daca te simti separat de Mine intr-un fel oarecare, este din cauza ta, deoarece Eu nu Ma separ de tine niciodata. Tu esti la nivel individual ceea ce SUNT EU la nivel universal. Te surprinde faptul ca trebuie sa renasti ca sa accepti acest adevar? Atat de multe suflete s-au ratacit si s-au separat de Mine, si m-au asezat in ceruri atat de sus, ca e imposibil sa ajungi la Mine. EU SUNT in tine, ascuns in strafundul tau, si astept ca tu sa ma recunosti si sa ma faci sa ies la suprafata.”

6 gânduri despre „Iti amintesc Cine esti

  1. ce fac atunci cand apare o frica nedefinita si sufletul plange iar eu nu inteleg nimic si nu mi se leaga nimic? si asta dureaza de ceva vreme…

    Apreciază

  2. @Dana : Ceri ajutor! Doamne singura nu pot trimite-mi te rog ajutor! Cauta legatura cu divinul din tine, cauta iubirea care iti poate veni de oriunde din jurul tau, cauta o mangaiere, un zambet, o lumina divina si aminteste-ti ca tu nu esti asa, esti fiica Lui, iar aceasta frica nu are legatura cu tine. Nu esti singura! Te imbratisez!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.