Terapia iertarii, Ho’oponopono

Rugaciunile folosite de Morrnah Simeona, cu multumiri pentru traducerea in limba romana Anisoarei Cismasu

1. CONEXIUNEA INTERIOARA
UHANE – Mintea Constienta

Creator Divin, Tata, Mama, Copil, cu totii formand UNU:
O, copilul meu… ma vei ierta pentru toate greselile cu gandul, fapta, vorba si  atitudinea pe care le-am acumulat si la care te-am supus de-a lungul mileniilor? Astazi, ca si Mama a ta te iert pentru toate greselile tale, pentru toate fricile, resentimentele, nesigurantele, vinovatiile si frustrarile.

Vino si ia-ma de mana si cu reverenta sa ii cerem Tatalui, Aumakua nostru sa ni se alature si sa ne ia de mana. Ca o unitate formata din doi, sa ii cerem Tatalui nostru sa ni se alature si toti trei sa formam o unitate de unu. Fie ca iubirea sa curga de la mine spre tine si de la noi spre Tatal. Fie ca Divinul Creator sa ne imbratiseze in acest cerc al IUBIRII DIVINE.

2. CACI “EU” SUNT PACE

Inca o data, pun accentul pe faptul ca FRICA trebuie in continuare rezolvata intr-un mod mult mai gentil, bland, iubitor si intelegator. Faceti asta intr-un mod cat mai bland posibil, nu ordonati nimic ci incercati sa ajungeti la UNIHIPILI (Subconstient) printr-un proces care poate parea chinuitor si care necesita multa rabdare, daca privim din punctul de vedere intelectual, mental si nu din cel emotional.

Sa imi chem copiii de lumina. AUMAKUA “Unde este Creatorul Divin? “
“PESTE TOT SI NICAIERI pentru ca te-ai pregatit bine si meriti prezenta zonei frumoase a „singuratatii in liniste” cuprinsa de o reverenta necunoscuta omului. Vei simti apoi cum te cuprinde o senzatie de detasare si vei afirma UNIHIPILI EU SUNT UN COPIL AL LUI DUMNEZEU si permit Iubirii si Inteligentei Divine sa se miste si sa se manifeste prin mine, prin actiunile mele, atat personale cat si universale, echilibru, idei perfecte, relatii perfecte si mediul perfect la momentul perfect.

Sunt si voi fi intotdeauna in locul potrivit si la momentul potrivit pentru evolutia mea individuala, succes personal si fericire si pentru a-mi permite sa folosesc talentele mele in aceasta viata pentru binele meu si al celorlalti. Conditiile, relatiile si ideile potrivite pentru un viitor constructiv vor fi obtinute mereu prin acceptarea mea totala, entuziasmul, credinta si smerenia mintii mele in fata DIVNULUI CREATOR, TATAL SI CEL CE ESTE UNITATEA SI VIATA INSASI – ALFA SI OMEGA meu. Voi cunoaste, intelege si experimenta pe deplin o viata implinita caci eu merit ca apa vietii sa ma sustina acum si pururea. “CACI EU SUNT PACE”

3. RESPIRATIA HA* – DE 9 ORI

A. Inspirati Energie Divina numarand pana la 7
B. Tineti respiratia numarand pana la 7
C. Expirati numarand pana la 7
D. Tineti respiratia numarand pana la 7
Acesta se considera ca fiind un ciclu. Repetati de 9 ori.
*Puteti efectua respiratia pentru oricine altcineva din lume care are nevoie sa supravietuiasca. Nu uitati sa respirati pentru voi in primul rand. Corpul vostru respira si are o circulatie anume, astfel nu trebuie sa va obositi organismul, folosindu-va respiratia pentru ceilalti. Grija pentru sine trebuie sa fie primordiala si esentiala.

4. RUGACIUNE DE DESCHIDERE – “EU” SUNT “EU”
RUGACIUNEA LUI “EU”

“EU” SUNT “EU” OWAU NO KA “I”

“EU” vin din vid in lumina, Pua mai au mai ka po iloko o ka malamalama,
“EU” sunt respiratia care hraneste viata, Owau no ka ha ka mauli ola,
“EU” sunt golul, acel vid dincolo de toata constiinta, Owau no ka poho, ke ka’ele mawaho a’e o no ike apau,
“EUL”, subconstientul, totul, Ka “I”, ke kini Iho, na Mea Apau,
“EU” aduc curcubeul meu deasupra apelor, Ka a’e au “I” ku’u pi’o o na anuenue mawaho a’e o na kai apau,
Intregirea mintii cu materia, Ka ho’omaumau o na mana’o amen a mea apau,
“EU” sunt inspiratia si expiratia, Owau no ka “Ho” a me ka ha,
Briza de nevazut si de neatins, He huna ka makani nahenahe,
Atomul indefinibil al creatiei. Ka “Hua” huna o Kumulipo.
“EU” sunt “EU” Owau no ka “I”

4. SUPLIMENT

Acesta este un pas suplimentar pentru persoanele care au folosit procedeul Ho’oponopono continuu timp de ce putin un an:
1. 7 runde de respiratie Ha
2. Rostiti mental: Fie ca Inteligenta Divina sa manifeste o buna sanatate a sistemului meu respirator, circulator, excretor si auric. Fie ca toate dezechilibrele sa fie transformate si puse in locul potrivit la momentul potrivit pentru a aduce o mai mare abundenta, sanatate si curatenie spirituala. Fie ca toate dezechilibrele sa fie transformate la timpul lor. Evolutia mea si pacea mea interioara nu are limite. S-a infaptuit!

5. RUGACIUNE DE IERTARE SI CAINTA INTRE PERSOANA/GRUP SI CREATORUL DIVIN

Creator Divin, Tata, Mama si Copil, impreuna fiind UNU:
Daca eu* __________ (numele persoanei care efectueaza procedura), familia mea, rudele mele, stramosii mei v-am jignit sau suparat prin gandurile, faptele, cuvintele sau actiunile noastre de la inceputul creatiei si pana in prezent, va cer iertare. Curata, purifica, elibereaza, desface si taie toate energiile si vibratiile nedorite pe care le-am creat, acumulat si/sau acceptat de la inceputul creatiei si pana in prezent. Te rog transforma toate energiile si vibratiile nedorite in lumina pura. Suntem eliberati! S-a infaptuit!

Cand este folosita expresia “s-a infaptuit” inseamna ca munca omului a luat sfarsit si a inceput cea a lui Dumnezeu.
*Se foloseste pluralul in cazul in care sunt mai multe persoane care iau parte.

6 A. HO’OPONOPONO – CURATAREA SI REZOLVAREA PROBLEMELOR METODA LUNGA

PARTEA I
Creator Divin, Tata, Mama si Copil, impreuna fiind UNU:
Daca eu__________ (numele persoanei care efectueaza procedura), familia mea, rudele mele, stramosii mei, v-am suparat sau jignit cu ceva pe voi __________ (numele persoanelor pentru care/cu care se efectueaza procedeul), pe familia,  rudele sau stramosii vostri, cu gandurile, faptele, vorbele sau actiunile mele de la inceputul creatiei mele si pana in prezent, cu smerenie va rog sa ma iertati pentru toate fricile, greselile, resentimentele, vinovatiile, jignirile, blocajele si atasamentele pe care le-am creat, acumulat si acceptat de la inceputul creatiei mele si pana in prezent. Fie ca Inteligenta Divina sa includa toate informatiile pe care le-am omis, cu stiinta si fara de stiinta. Voi toti, ma iertati?

PARTEA a II-a
Da, va iertam. Fie ca apa vietii sa ne elibereze pe toti de legaturile karmice spirituale, mentale, fizice, materiale si financiare. Extrage, elibereaza, desfa si taie din memoria noastra toate amintirile, blocajele si energiile negative si pune-ne pe noi la loc (reface-ne). Curata, purifica si transforma toate aceste energii nedorite in lumina pura. Umple toate spatiile ocupate de aceste energii cu lumina divina. Fie ca Ordinea Divina, lumina, iubirea, pacea, echilibrul, intelepciunea, intelegerea si abundenta sa se manifeste in ceea ce facem pentru noi toti, prin Puterea Divina a Creatorului Divin, Tatalui, Mamei, Copilului, cu totii formand UNU, in care toti salasluim, ne odihnim si suntem acum si pururea. Suntem liberi! S-a infaptuit!

*Se foloseste pluralul in cazul in care 2 sau mai multe persoane efectueaza acest procedeu. Scopul este de a programa in memoria individuala structurile de baza, incluzand si “instrumentele” necesare pentru a activa aceasta “baza de date”, a o inalta si a absorbi si curata toate energiile, informatiile, materiile care ar putea contribui la cauza problemelor. Versiunea lunga poate fi utilizata de multe ori dar, la inceput varianta lunga este folosita pentru a familiariza Unihipili-ul persoanelor implicate referitor la procesul care se desfasoara. De ex. daca subconstientul devine confuz. Atentie: Claritatea si concentrarea sunt obligatorii!

Varianta lunga se va efectua astfel:
Prima data, a doua oara
Partea I Tu Ei
Partea II Ei Tu
Cand efectuati procedeul in absenta va asumati si partea a II-a, din partea celorlalte persoane.

6 B. HO’OPONOPONO – CURATAREA SI REZOLVAREA PROBLEMELOR METODA SCURTA

Creator Divin, Tata, Mama si Copil, impreuna fiind UNU:

Eu__________ (numele persoanei care efectueaza procedura), familia mea, rudele mele, stramosii mei dorim sa facem Ho’oponopono intre noi si _______ (numele persoanelor pentru care se indeplineste procedeul si Amakua ritmului, a pacii, a libertatii si echilibrului, Maica Libertatii si toate Amakua ale tuturor natiunilor din lume si Univers) in mod special cu __________ (numele persoanelor fata de care aveti corzi si atasamente), _________ (numele locurilor fata de care aveti corzi si atasamente), vieti anterioare ________ (vieti anterioare fata de care aveti corzi si atasamente), legaturi casnice _________ ( numele persoanelor de acasa fata de care aveti corzi si atasamente) care au contribuit la crearea problemelor mele ___________ (enumerarea problemelor). Curata, purifica, desfa, taie si elibereaza toate amintirile, blocajele si energiile nedorite si negative pe care le-am creat, acumulat si acceptat de la inceputul creatiei noastre si pana in prezent. Transforma toate aceste energii in lumina pura. Le eliberam in lumina pura si ele ne elibereaza pe noi. Suntem liberi! S-a infaptuit!

6 C. HO’OPONOPONO – SARCINA, AVORTURI SI AVORTURI SPONTANE

Creator Divin, Tata, Mama si Copil, impreuna fiind UNU:
Eu__________ (numele persoanei care efectueaza procedura), familia mea, rudele mele, stramosi mei dorim sa facem Ho’oponopono intre noi si _________ (numele persoanelor pentru care se indeplineste procedeul) si tot protectorii, mamele, tatii, bunicile, bunicii, strabunicele, strabunicii si tot stramosii biologici, adoptivi sau surogati de la inceputul conceptiei noastre si pana in prezent. Includem toate avorturile si avorturile spontane din familia noastra si a strabunilor nostri de asemeni si pe toti cei implicati in situatia aceasta ______ (numele persoanelor implicate). Includem de asemeni si spitalele, personalul, ritualurile si persoanele responsabile pentru avorturi, avorturi spontane, copii care au murit inainte de a se naste, sinucideri, pruncucideri, abuzuri si lucurile in care aceste fapte s-au produs. Curata, purifica, desfa, taie, elibereaza si transforma in lumina pura toate amintirile, blocajele si energiile nedorite, dureroase si traumatizante. Ii eliberam in lumina pura si ei ne elibereaza pe noi. Suntem liberi! S-a infaptuit!

6 D. HO’OPONOPONO – MAHIKI CURATAREA SI ELIBERAREA VIBRATIILOR NEGATIVE DIN PERSOANE, ENTITATI, ATOMI SI MOLECULE

Creator Divin, Tata, Mama si Copil, impreuna fiind UNU:
Eu__________ (numele persoanei care efectueaza procedura), familia mea, rudele mele, stramosi mei dorim sa facem Ho’oponopono pentru urmatoarele locuri, persoane, obiecte, tranzacti, atomi si molecule, familii, rude si stramosi ai _______ (numele persoanei/persoanelor pentru care efectuam procedeul) Daca sunt orice spirite legate de pamant si/sau vibratii negative in, pe sau in jurul lor sau daca urmatoarele persoane decedate __________ (numele persoanelor decedate sau oricine din Univers caruia ii este permis sa plece in acest moment) sunt legate de pamant, cerem iertare din partea lor si cerem cu smerenie sa fie curatati, purificati si eliberati in spre calea catre lumina pura. Nu vor mai fi legati de pamant. Ii eliberam catre calea luminii si ei ne elibereaza pe noi, inclusiv locurile, persoanele, familiile, rudele, stramosii, obiectele, ritualurile, tranzactiile, atomii si moleculele suntem eliberati! S-a infaptuit!

7. ELIBERAREA

Creator Divin, Tata, Mama si Copil, impreuna fiind UNU:
Eu__________ (numele persoanei care efectueaza procedura), familia mea, rudele mele, stramosi mei ne detasam mental de toate persoanele implicate in acest proces. Taiem toate corzile Aka. Suntem liberi! S-a infaptuit!

8. CURATIREA

Imaginati-va cum din crestetul capului pana la talpi ne imbaiem in urmatoarele culori: Indigo (de 7 ori), Verde smarald (de 7 ori), Albastru Electric (de 7 ori), Alb (de 7 ori).

9. TRANSFORMAREA*

Fie ca Inteligenta Divina sa permita eliberarea si transformarea tuturor toxinelor si vibratiilor negative in Lumina Pura. Fie ca Inteligenta Divina sa manifeste armonie, pace, intelepciune, ordine, echilibru, relatii perfecte si potrivite, idei si surse de bogatie sustenanta si energie. Cerem cu smerenie sa fim inconjurati de un cerc auriu. Suntem liberi! Acum!

*Cand aveti indoieli, lasati totul in seama Divinitatii. Tineti minte: Voi doar propuneti. Aumakua va rafina cerinta voastra si apoi este totul in seama Divinitatii sau a “EU”-lui. Acest procedeu ne elibereaza de orice legaturi sau contaminari karmice in momentul in care lucram cu alti oameni. Altfel ar fi considerata o “incalcare a spatiului si a intimitatii” fiintelor si entitatilor vizibile si invizibile.

10. RUGACIUNEA DE INCHEIERE – PACEA LUI “EU”

PACEA LUI “EU” KA MALUHIA OKA “I”
Pacea fie cu tine, toata Pacea mea, O ka, Maluhia no me oe, ku’u Maluhia apau Ioa,
Pacea care este “EU”, Pacea care este “EU” sunt, Ka Maluhia o ka “I”, owau no ka Maluhia,
Pace pentru acum, mereu si totdeauna, Ka Maluhia no na wa apau, no ke’ia wa a mau a mauloa aku,
Pace iti daruiesc “EU” tie, Pacea mea o las “EU” cu tine, Ha’awi aku wau “I” ku’u Maluhia ia oe, waiho aku wau “I” ku’u Maluhia me oe,
Nu Pacea lumii ci doar Pacea mea, Pacea lui “EU”. A’ole ka Maluhia o ke ao, aka, ka’u Maluhia wale no, Ka Maluhia o ka “I”.

 

11. RESPIRATIA HA (DE 7 ORI)

A. Inspirati Energie Divina numarand pana la 7
B. Tineti respiratia numarand pana la 7
C. Expirati numarand pana la 7
D. Tineti respiratia numarand pana la 7

Acesta se considera ca fiind un ciclu. Repetati de 7 ori.

12. RUGACIUNE DE MULTUMIRE

Multumim Creatorului Divin, familiei noastre interioare, Tatal, Mama si Copilul, Fortelor Divine din Univers, Fortlelor Divine ale regaturilor minerale, vegetale si animale.

Un gând despre „Terapia iertarii, Ho’oponopono

  1. Va rog sa-mi spuneti cum ma pot ruga pentru o mama care este batuta si chinuita de fiul ei. Am anuntat si politia dar ca deobicei nu fac nimic. Vreau sa ma rog fara ca ea sa stie. Va multumesc mult daca ma puteti ajuta!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.